"PLAČEM, POTREBNO MI JE NEKOLIKO SATI DA SE OPORAVIM" Želja mu je da postane otac, a sada je muzičar progovorio o borbi za potomstvo: MOŽDA USVOJIM DETE!
Printscreen

Igor Lazić poznatiji domaćoj javnosti kao Niggor neretko se odaziva humanitarnim akcijama i pomaže mališanima kojima je to potrebno. 

Ovakve situacije ga često rastužuju, a hip hop pevač ističe da mu je neostvarena želja da postane otac, te da on i njegova supruga pomišljaju na usvajanje dece.

- Srećan sam kad mogu bar nešto da doprinesem da ta deca budu srećna. Bilo je teških trenutaka, kada sam išao na mesta gde su uglavnom deca bez roditelja, vrlo je potresno kada te pogledaju sa onim očima. Oni misle sad sam ja tu, da ću nekoga da uzmem i povedem sa sobom. Vrlo sam emotivan, krenem da plačem, treba mi par sati da se oporavim od toga - priznao je Niggor i otkrio da mu je neostvarena želja da se ostvari u ulozi roditelja: 

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Želje neke mogu da ispunim, neke ne mogu. Moja želja je da se ostvarim kao otac. Nisam do sada sticajem nekih okolnosti zdravstvenih, Bog o svemu odlučuje, ako to treba da se desi desiće se - priča on i dodaje:

- Možda se odlučim i na taj korak da usvojim dete. Nije to baš tako jednostavno, to su velike procedure. Nije jednostavno ni kod čoveka koji treba da se odluči na to.

NE ODGOVARA ZA POSLEDICE Bekvalčeva pretila bliskom saradniku, ovo su svi detalji

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading