BORIO SAM SE SA DEMONIMA! Potresna ispovest Niggora: Teško mi je da pričam o tome
Foto: Youtube/Printscreen

Pevač Igor Lazić Niggor, bivši frontmen grupe Monteniggers, ispričao je tragične situacije iz svog života koje su ga godinama pratile, a događale su se pod veoma misterizonim okolnostima. 

Jednom prilikom otišao je, kako kaže, kod vidovnjaka koji mu je dao amajliju koju je trebalo da čuva i koja je trebalo njega da čuva, uz upozorenje da niko osim njega ne sme da je dotakne.

BORIO SAM SE SA DEMONIMA! Potresna ispovest Niggora: Teško mi je da pričam o tome

Foto: Printscreen/instagram

 

- Teško mi je o tome da pričam i jako čudno, misliće neko da sam poludeo. Imao sam nešto što sam morao da čuvam i da to čuva mene, i to niko nije smeo da dira. Moj otac je to našao i pomisilo da je droga, pa sam ja poludeo što je on to uzeo u ruke. Ubrzo posle toga počele se da se ređaju tragedije. Iznenada mi je bratu umrla ćerka, koja je imala trinaest godina. Pre toga mi je otac stradao u saobraćajnoj nesreći kao pešak. Onda sam se ja razboleo, dobio tumor na mozgu i lečio se godinama. Bio sam sam sa sobom neko vreme i borio se svojim nekim demonima-, ispričao je Niggor, koji uprkos svemu što je prošao ističe da je ponosan na sebe što je ostao normalan i da je život neprestana borba,

BORIO SAM SE SA DEMONIMA! Potresna ispovest Niggora: Teško mi je da pričam o tome

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Možeš ili da se predaš ili da ideš dalje. To je život. Otkud mi znamo šta je realno. Možda ovo što mi sad razgovaramo nije realno. Možda smo dva čipa u matriksu, a ne znamo da li ima nešto posle ovog života. Treba verovati da ima i da je tamo nešto lepše- , rekao je muzičar, koji smatra da čovek nipošto ne sme da dozvoli da ga nešto pobedi, bez obzira koliko izgledalo nesavladivo.

- Kad dođeš do nekog zida, ne možeš da razmišljaš kako je ogroman i nisi u stanju da ga preskočiš. Čovek može sve da savlada ako ima neku volju da to reši - poručio je Niggor u "Realnoj priči".

A ONDA SAM POČELA DA SMETAM Isplivali do sada nepoznati detalji iz života poznate pevačice

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading