ZARADILA BOGATSTVO Svi detalji luksuzne proslave prvog rođendana Kaćine naslednice: NISU ŽALILI PARA (FOTO)
Foto: privatna arhiva

Katarina Grujić i Marko Gobeljić upriličili su gala proslavu povodom prvog rođendana ćerke Katje u jednom luksuznom beogradskom restoranu. Da su vodili računa o svakom detalju, svedoči i činjenica da je sala bila dekorisana u roze nijansama, pa je restoran izgledao kao pravo mesto iz bajke.

Dok je Kaća nosila usku haljinu sa roze perjem koja je isticala njene obline, ponosni otac je obukao belu košulju i pantalone.

Kaća Grujić

Foto: ATA

Kako je nekoliko minuta pre same žurke otkrila prisutnim medijima, ćerki je poželela samo dobro zdravlje, a za sve ostalo što joj bude trebalo u životu, tu će biti ona i Marko.

- U ponoć sam počela da ljubim ćerkicu i poželela sam joj sve najlepše u životu. Savladale su me emocije. Meni je najznačajniji ćerkin prvi rođendan. Ja sam u životu imala problema sa zdravljem i uvek kažem - ako nemaš zdravlje, nemaš ništa u životu. Upravo joj to želim, da bude zdrava, prava, srećna, uspešna, zadovoljna, da ne skida osmeh s lica, da mašta, da je vole, da voli, da sanja i sve što u životu poželi da i ostvari - kroz suze je Kaća rekla za Alo!.

ZARADILA BOGATSTVO Svi detalji luksuzne proslave prvog rođendana Kaćine naslednice: NISU ŽALILI PARA (FOTO)

Foto: privatna arhiva

 

Kako saznajemo, slavlju je prisustvovalo 150 ljudi, među kojima su bili članovi porodice i prijatelji. Mikrofona su se latile sve Kaćine kolege, a novčanika kuma Andreana Čekić, koja je, prema rečima prisutnih, okitila muzičare sa preko 4.000 evra.

ZARADILA BOGATSTVO Svi detalji luksuzne proslave prvog rođendana Kaćine naslednice: NISU ŽALILI PARA (FOTO)

Foto: privatna arhiva

 

Kako tvrdi izvor Alo!, Katarina i Marko su odlučili da taj novac uplate na devizni žiro račun na Katjino ime, a ona će moći da ga koristi kada postane punoletna.

- Kaći i Marku je najvažnije da su tog dana s njima bili bliski i dragi ljudi. O poklonima i novcu zaista nisu razmišljali, ali kako već nekoliko meseci imaju u planu da otvore račun u banci na koji bi uplaćivali novac sa školovanje svoje ćerkice, situacija s kovertama  na rođendanu će definitvno ubrzati taj proces - rekao je izvor Alo!.

Krštenje u Hramu

Kako se spekulisalo, Katjina rođendanska žurka koštala je oko 30.000 evra, a ponosni roditelji su nekoliko sati pre ceremonije u restoranu krstili ćerkicu. Fotografije s krštenja na svom Instagram nalogu objavila je kuma Andreana Čekić.

KRIZA U BRAKU I SKANDAL? Evo šta naše poznate čeka u 2023. godini, astrolog se oglasio, pa otkrio

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading