"IMALA SAM VELIKIH ZDRAVSTVENIH PROBLEMA" Katarina Grujić proslavila prvi rođendan ćerkice Katje, pa zaplakala (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Katarina Grujić večeras proslavlja krštenje i prvi rođendan ćerkici Katji,a prilikom davanja intervjua za domaće medije, pevačica je zaplakala.

- Držala sam je u rukama i emocije su me savladale. Plakala sam u Hramu Svetog Save sada kada je bilo krštenje. Kad su mi čestitali ljudi nisam imala glas da im se zahvalim. Imala sam u životu velikih problema sa zdravljem i uvek kažem, kada nemaš zdravlje nemaš ništa u životu. Želim joj da bude zdrava, da je srećna, uspešna, zadovoljna, da ima osmeh na licu, da mašta, da sanja, da sve što u životu poželi to u ostvari. Život mi se mnogo promenio od kako sam postala majka. Najbitnija i najodgovornija uloga u mom životu. Nema ništa lepše od ovoga- rekla je Kaća i otkrila kakav je otac njen suprug, Marko Gobeljić.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Marko sada sve radi oko ćerkice, profi je kada je menjanje pelena u pitanju, ali i sve ostalo oko Katje. Moj muž i ja važimo za velike veseljake na estradi, tako da će ovo biti jedna luda žurka. Kad stvoriš svoju porodicu, ona ti je centar sveta. Marko je pobedio sve predrasude, koje imamo vezane za očeve, da oni nisu posvećeni svojoj deci. On ima dušu, vrlo je osećajan. Zaljubljen je u Katju. Volela bih sada sina da dobijem - objasnila je.

"JOŠ UVEK JE NA INTENZIVNOJ NEZI" Operisana ćerka Bojana Leksingtona, žena pevača otkrila: VERUJEMO I NADAMO SE

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading