SVE BIVŠE LJUBAVI KATARINE RADIVOJEVIĆ Glumica je zbog ovog zavodnika otišla iz Srbije, a jedno je i dalje misterija
Alo.rs

Privatni život Katarine Radivojević oduvek intrigira javnost, a u žižu interesovanja dospela je i pre nekoliko meseci, nakon smrti supruga Nikoline Pišek, Vidoja Ristovića, kada je otkriveno da joj je Nikolina otela dečka, što je i Miša Grof sam potvrdio.

Naime, ljubavni život Katarine Radivojević nije baš najsjajniji govori i činjenica da je i romansa sa Igorem Kojićem neslavno završena zbog, kako se spekulisalo još jedne poznate Hrvatice, Severine, a Igor je glumicu navodno ostavio zbog pevačice.

Ipak, Radivojevićeva se sa biznismenom Vukom Miškovićem rastala tiho, zbog daljine koja je predstavljala nepremostivu prepreku.

Glumica se pre desetak godina preselila u Ameriku, a mnogo kasnije priznala je ljubavnu romansu sa američkom superzvezdom portorikanskih korena Benisijem del Torom.

Iako se još 2011. godine moglo čuti po pozorišnim kuloarima i na filmskim setovima kako je srpska lepotica u strasnoj vezi sa glumcem, Katarina nije govorila o njihovom odnosu, a priče su oostale na nivou glasina sve do pre nekoliko godina kada je za "Gloriju" potvrdila da je Benisio razlog zbog kojeg je napustila Srbiju, međutim vezu je okončala kada je shvatila da ne može da ostvari svoj san o stvaranju normalne i zdrave porodice.

NE BRINITE ZA MENE Prvo oglašavanje Ace Lukasa nakon izlaska iz bolnice

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading