"GODINU I PO DANA NISAM IMAO SE*S" Vojaž  nikada iskrenije o ljubavnom životu, evo šta ne ga odbija kod devojaka: SA TAKVOM NEMAM ŠTA DA TRAŽIM!
Foto: ATA Images

Mihajlo Veruović Vojaž iz godine u godinu niže uspehe, a za doček 2023. godine, mladi reper će nastupiti na platou ispred Narodne Skupštinje u Beogradu. 

Nakon raskida sa Anđelom Ignjatović Breskvicom, o njegovom ljubavnom životu se neprestano spekuliše i nagađa, a sada je muzičar otkrio detalje privatnog života.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Godinu i po dana nisam imao se*s! Baš dugo nisam imao devojku, kao ni kombinaciju. Ne želim avanture za jednu noć! Se*s je precenjen i mogu da funkcionišem bez njega. Od vođenja ljubavi me mnogo više 'radi' da budem uspešan u poslu i obaram sve rekorde kad je reč o muzici - priča Vojaž.

Mnogo je izbirljiv kada je izbor partnerke u pitanju, a smatra da se svaka devojak koja ga vidi kao ''Vojaža'', ne bi snašla sa njegovim načinom života.

- Biram sa kim ću biti. Može da mi se svidi neka prelepa manekenka, ali to nije zaljubljenost, niti osnov za vezu. Ako me neka devojka gleda samo kao Vojaža, nemam šta da tražim s njom. Ona ne bi mogla da se snađe sa mojim načinom života, koji je podređen karijeri - priznaje on, i otkriva kako izgleda jedan njegov dan.

- Ustajem u četiri ujutru i ceo dan snimam seriju "U klinču", pa uveče idem u studio da radim na pesmama. Kod kuće samo prespavam i ujutru sve ponovo. Zaista nemam vremena za devojke - rekao je Mihajlo.

PODIGLI VEZU NA VIŠI NIVO Rasta i Marija počeli da žive zajedno, glumica se uselila kod repera u stan, OVO SU SVI DETALJI

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading