"BOČELIJA SAM ČEKALA 17 GODINA" Jelena Tomašević iskreno o nastupu sa svetskim tenorom
Promo

Pop zvezda Jelena Tomašević 2022. godinu završava puna utisaka koji na neki način predstavljaju krunu njene dosadašnje karijere. Osvrće se iza sebe i za Alo! priznaje da bi ono što se njoj desilo poželeo svaki njen kolega.

- Svaki pevač bi poželeo da mu se desi nastup s Bočelijem. Ja sam to poželela pre 17 godina i ostvarilo se ove 2022. godine. Pevanje i nastupi s maestrom Bočelijem su ostvarenje mojih interpretatorskih snova. Uvek sam verovala da će moj kvalitet pronaći svoj put. Možda je put duži, ali je zato bitisanje dugotrajnije - kaže Jelena, i za narednu godinu najavljuje novi muzički projekat.

Foto: ATA Images

 

- Što se tiče naredne godine, spremam novi album i nadam da ću u februaru ili martu predstaviti nove pesme. Pre svega toga očekuje me nastup za Novu godinu i posle sedam godina ću pevati u glavnom gradu, u Beogradu na vodi.

Belgrade River Fest

 

Tomaševićeva je govorila i o svojoj ćerki i naglasila da je ona skromna devojčica koja za Novu godinu ne traži posebne poklone.

- Nina piše pismo Deda Mrazu, pa kada ga otvorim, videću šta je tražila. Skromna je, ume da ceni to što ima i zna da se igra s drugom decom, a to je nešto što nema cenu. Vaspitavamo je da nije bitno da li je nešto markirano ili nije, već da je kvalitetno, a što se tiče igračaka, učimo je da ne mora da ima sve što vidi na reklami - otkrila je Jelena svoje pedagoške metode za Alo!. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading