"POVRAĆALA SAM OD PIVA, ALI I DALJE GA VOLIM" Aleksandra Prijović  progovorila o porocima, PA ŠOKIRALA
Foto: E stock

Aleksandra Prijović napravila je veliki uspeh albumom „Zvuk tišine“ koji je objavila sredinom godine, pa ne čudi što će najluđu novogodišnju noć tradicionalno provesti radno.

U razgovoru za Alo! pevačica je progovorila o svojim poslovnim planovima i porodici, ali i o alkoholu koji je neizostavan deo njenih nastupa i izlazaka.

Foto: E stock

 

- Ne treba mi alkohol da bih bila raspoložena, ali ga konzumiram i volim. Jednom sam posle pića imala velike posledice, i mučninu i povraćanje. Svako od nas je to imao, ali ja sam samo jednom, i to baš od piva. Desilo se kada sam bila dosta mlađa i sada se smejem tome jer zaista nisam alkoholičarka. Volim da pijuckam, ne da pijem neku veću količinu. Popijem i vino i rakiju, ali pivo najviše volim - rekla je pevačica, a potom priznala da se umalo navukla i na kockanje.

 - Iskreno da vam kažem, otišla sam u Las Vegas u kazino i mogu reći da mi se zaista svidelo. Kad sam došla u Beograd, otišla sam još nekoliko puta. Iako mi je interesantno, ne mogu to nazvati kockanjem, jer je sigurno svako od nas bio u prilici da okuša sreću na ovaj način. Bilo je sitnih dobitaka, ništa veće - navela je Prijovićeva, koja je poranila s ukrašavanjem porodičnog doma da bi ugodila svom nasledniku.

- Sin je insistirao da okitimo jelku još pre dve, tri nedelje! Nije mogao da dočeka dekoraciju, pa smo to i uradili. Ovih dana pišemo pismo Deda Mrazu! Kada spomenemo proširenje porodice, Aleksandar kaže da hoće brata. Ja bih volela da rodim devojčicu i želim bar dvoje dece, a isti stav ima i Filip - istakla je pevačica, koja se trudi da sinu nadomesti svoje odsustvo.

Foto: Dejan Briza

 

- Nikada mi neće pasti lako to što nekada moram da ga ostavim zbog posla. Kada ja nisam s njim, s njim je Filip, i obrnuto. I pre nego sam rodila Aleksandra teško mi je padalo kada sam radila za praznike. Dok se nisam preselila u Beograd, važne datume sam provodila s porodicom. Nije bilo lako da se naviknem na to da to više nije nešto što se podrazumeva. Ipak, iako radim za Novu godinu, za Božić sam uvek kod kuće - zaključila je Aleksandra za Alo!

Niko nije verovao u mene

Iako je danas jedna od najplaćenijih pevačica s javne scene, Aleksandra ne krije da su mnogi sumnjali da će napraviti veći uspeh.

- Znala sam da ću uspeti i kada niko nije verovao u mene. Svima je bilo nemoguće da devojčica iz malog mesta napravi veliki uspeh. Uvek sam radila pošteno, stepenik po stepenik. Ispoštovala sam svaki nastup, nikada nisam imala problem i nisam se promenila. Ista sam kao i pre. Drago mi je što moja publika zna da sam ostala skromna - rekla je pevačica.

"MOJ OTAC JE ZBOG DUGA UBIO ČOVEKA" Bolna ispovest Milana Stankovića: NE VERUJEM DA JE POGINUO, MISLIM DA JE REČ O KRVNOJ OSVETI!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Miki

16.12.2022 09:39

Povraćala od piva. Dama prava nema šta