IŠLA DA SE KOCKA U LAS VEGAS Prija progovorila o porocima, pa priznala kako je izgledalo njeno najgore pijanstvo
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Aleksandra Prijović danas je prisustvovala konferenciji za novinare povodom koncerta za reprizu Nove 2023. godine.

Konferencija je održana u jednom prestoničkom hotelu, a pevačica je na događaj došla u prilično glamuroznom stilu.

Aleksandra

Foto: Printscreen/instagram

 

Prija je na događaj stigla vidno raspoložena, a odmah na početku razgovora je istakla, da će joj na koncertu za reprizu Nove godine, društvo praviti i njen suprug.

Aleksandra je pripadnicima sedme sile otkrila kada je bilo njeno najluđe pijanstvo.

- Svako od nas je imao neko svoje najluđe pijanstvo, pa tako i ja. Od piva sam povraćala, ali kada sam bila dosta mlađa. Ja stvarno nisam alkoholičarka (smeh). Počela sam jako rano da se bavim ovim poslom, ali ja nisam tip koji voli da izlazi. Uvek izlaske nadomestim proslavama, gde se onako opustim. Volim da popijem, odnosno da pijuckam. Ne da pijem. Volim da popijem i pivo i rakiju, ali u umerenim količinama.

IŠLA DA SE KOCKA U LAS VEGAS Prija progovorila o porocima, pa priznala kako je izgledalo njeno najgore pijanstvo

Foto: Printscreen/instagram

 

Prijovićka je takođe, progovorila i o kockanju.

- Ovo me nikada nije niko pitao (smeh). Iskreno da Vam kažem. Ja sam prvi put otišla u Las Vegas u kazino i mogu reći da mi se zaista svidelo. Kad sam došla u Beograd, otišla sam par puta i onda sam čula od novinara : "Kockaš se". Bilo mi je interesantno, ali ne mogu to da nazovem kockanjem jer je sigurno svako od nas, bio u prilici da okuša sreću na ovaj način. Bilo je sitnih dobitaka, ja nisam veliki kockar, da ulažem velike pare.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading