VALJDA ĆU NEKADA OTIĆI SAMA Ivana Nikolić šokirala svojom izjavom: Želi sama na Evroviziju
Foto: Printscreen/instagram

Ivana Boom Nikolić, nekadašnja članica grupe "Hurricane", hrabro gazi u solo vode, a izgleda da je spremna i da se oproba u nekim drugim poslovnim avanturama.

Pevačica se pojavila na jednom gradskom dešavanju, pa priznala da bi se i sama možda upustila u modni posao, ali i otkrila medijima, da bi volela da sama ode na Evroviziju.

VALJDA ĆU NEKADA OTIĆI SAMA Ivana Nikolić šokirala svojom izjavom: Želi sama na Evroviziju

Foto: Alo/Masonri Jošida

 

- Obožavam modu, toliko bih volela da imam neku svoju liniju. Razmišljam u tom pravcu već duže vreme, trebalo je nešto da se desi pre dve godine, ali možda bude nešto uskoro. Ja bih baš volela - rekla je ona, pa otkrila da li vodi računa o novcu kad ode u šoping:

- Nisam ja zahtevna kada je garderoba u pitanju, mnogo toga što nosim i sama sašijem, pronađem neke jeftinije komade sličnih onim velikim brendovima. Imam svoju šnajderku koja mi sve završi za dan, mora da se štedi.

VALJDA ĆU NEKADA OTIĆI SAMA Ivana Nikolić šokirala svojom izjavom: Želi sama na Evroviziju

Printscreen

 

Ivana otkriva da li joj je lakše sada kada nastupa sama, te da li ima tremu pred nastupe.

- Mi smo pet godina bili zajedno, pa ti je lako kada imaš nekog pored sebe. Ali sve je to sada normalno, sve tri sada živimo taj neki život. Nikad nisam imala tremu ni za jedan nastup. Volim scenu, to je deo mene, obožavam ovaj posao.

Poznato je da su nas Sanja, Ivana i Ksenija predstavljale na Evroviziji, a sada je Nikolićeva otkrila da li bi otišla sama.

- Prijavljujem se ja svake godine, pa ću nekad valjda otići (smeh). Bih svakako, ako se desi, sada ne znam. Ja sam našim naslednicama poželela da odu tamo, da iskuse, da vide, to je ozbiljan događaj - rekla je Ivana.

ALO! SAZNAJE Pevačica dečku vratila kockarski dug

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading