SHVATILA SAM ŠTA JE BITNO Karleuša progovorila o zdravstvenom problemu, ogolila dušu: Teško mi pada
Pink printskrin

Pevačica Olja Karleuša (42) oglasila se sa Kopaonika, te otkrila šta ove godine neće praktikovati na planini, što, inače, uvek radi.

 
- Planinu niko ne voli da vidi u ovom izdanju jer je magla i kiša, ali navikla sam se već. Zbog zdravstvenog stanja, ove godine neću skijati, a to će mi teško pasti jer skijam od 5. godine, ali pešačenjem ću nadoknaditi sve - rekla je Olja Karleuša.
 
SHVATILA SAM ŠTA JE BITNO Karleuša progovorila o zdravstvenom problemu, ogolila dušu: Teško mi pada

Pink printskrin

 
- Jedini razlog zbog koga sam govorila o tome jeste da bi ljudi na vreme prepoznali na vreme simptome, a na kraju je to bila jedina tema. Sada sam super... Kada dođete u lošu situaciju, tek tada shvatite koliko je zdravlje zaista bitno. Radim na novim pesmama i nadam se da ću na proleće da obradujem svoju publiku - dodala je pevačica za "Premijeru, vikend specijal".
 
Olja je nedavno iznela još detalja borbe za zdravlje.

- Bez obzira na posao kojim se bavim, nikad nisam pila alkohol, gazirano. Ne pušim, ne pijem kafu, ležem rano, rano ustajem. Živim zdrav život i odjednom osetim da se nešto dešava. Prvo se javio taj bol u listu leve noge koji je podsećao na grč - pričala je Olja u emisiji "RTS Ordinacija".

ĆERKA JOJ JE MLADA IZGUBILA ŽIVOT Pevačica nikad nije skidala osmeh sa lica, a prošla pravi pakao

 

 
 
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading