ĆERKA JOJ JE MLADA IZGUBILA ŽIVOT Pevačica nikad nije skidala osmeh sa lica, a prošla pravi pakao
Printscreen

Pevačica Vera Ivković proslavila se hitovima “Šuška se, šuška” i “Moj dragane”, a mnogi je pamte kao pevačicu koja je uvek bila nasmejana.

Međutim, malo ko zna da je njen život obeležila velika tragedija od koje se nikada nije oporavila.

Naime, Vera je izgubila ćerku Maju koja je od neizlečive bolesti umrla u 27. godini, a četiri godine nakon njene smrti razbolela se, a potom ostala i bez supruga.

Vera Ivković

Printscreen

 

– Teško se borila s bolešću moje sestre Maje. To ju je koštalo zdravlja. Maja je rano obolela, u 15. godini, bolest je bila neizlečiva i umrla je u dvadeset sedmoj. Mama i tata su sve učinili da joj pomognu. Pomoć su tražili svuda. Nažalost, nije joj bilo spasa. Majina smrt je pokosila majku, a ubrzo je umro i otac - rekao je jednom prilikom Verin sin Vlada, koji se o majci najviše brinuo otkad je obolela.

Vera je 2006. godine imala moždani udar, da bi već 2007. bila smeštena u gerontološki centar “Srem” u Rumi.

ĆERKA JOJ JE MLADA IZGUBILA ŽIVOT Pevačica nikad nije skidala osmeh sa lica, a prošla pravi pakao

Printscreen

 

U centru za stara lica u kom je provela poslednje godine života prihvatili su je kao člana porodice. Njena prijateljica i koleginica Anđelka Govedarević ispričala je pre četiri godine da je Vera uvek volela da se smeje, ali da nije mogla da podnese da njene ćerke nema.

- Ona je ranije imala taj divni osmeh, toliko je volela da se smeje. Stalno smo jedna drugu zasmejavale. Jednom smo se i pred Titom usred pesme tako zasmejale. I sada pokušavam da iz nje izvučem osmeh. Uspem, nakratko, ali onda se ponovo povuče u sebe, krenu joj suze i samo doziva Maju - ispričala je tada Anđelka.

NJEN DOM POSTAO TURISTIČKA ATRAKCIJA Hit! Dvorac Dragane Mirković u Beču postaje novi Šenbrun 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading