RAZOTKRIVENO ŠTA SE DEŠAVALO U DOMU LAZARA RISTOVSKOG PRE RAZVODA: Glumac brutalan prema bivšoj ženi, evo zašto je došlo do KRAJA!
Rajko Ristić/Alo!

Razvod Lazara i Danice Ristovski bila je jedna od vesti koje su ove godine najviše odjeknule javnim prostorom, a tačan povod za naglo okončanje četiri decenije dugog braka, jednog od dugovečnijih na našoj sceni, ostao je prepušten spekulacijama. Glumac i glumica, otkako su objavili tužne vesti, nisu se dalje oglašavali tim povodom ali nezvanična istina jeste da je prevara slavnog glumca sa trideset godina mlađom ženom uticala da Danica reši da pođe na svoju stranu.

Međutim, razvod Lazara i Danice Ristovski može biti jasniji ako se osvrnemo na Lazarov intervju koji je dao dok je zvanično još uvek bio u braku sa glumicom. On je jasno naveo njegove kriterijume koji kod svake žene, pa i njegove, moraju biti održivi, ali pitanje je kako je Danica reagovala na to.

Danica i Lazar Ristovski

Rajko Ristić/Alo!

 

- Ženi je ostavljen tako divan i veliki prostor da bude voljena, obožavana. To ne isključuje da radi sve poslove koji joj se rade i za koje ima smisla. Ženi pripada sve, osim što nema prava da izgubi ženstvenost - rekao je Lazar a izjava je naišla na pomešane reakcije.

Razvod Lazara i Danice Ristovski ipak je nakon 42 godine šokirao javnost još više nego ta izjava, a da je sve već neko vreme išlo po zlu u tom odnosu, govori i njegov odgovor na pitanje da otkrije tajnu dugovečnosti njegovog brakam kada je poručio "Zaista ne znam, nisam bračni savetnik". Pitanje je da li su ga Lazar i Danica posećivali pre nego što su ipak prelomili da je najbolje da svako pođe svojim putem.

KIJA KOCKAR NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI! Nestale je sa javne scene, a sada dala ŠOK OBJAŠNJENJE I ZAŠTO: Umešane PRETNJE I UCENE!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading