KIJA KOCKAR NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI! Nestale je sa javne scene, a sada dala ŠOK OBJAŠNJENJE: Umešane PRETNJE I UCENE!
Printscreen

Pevačica i nekadašnja rijaliti učesnicu Kiju Kockar dugo nismo mogli da vidimo na javnoj sceni.

Pevačica je objasnila da se povukla neko vreme jer želela da se posveti sebi, jer su joj se dešavale i lepe i ružne stvari, zbog čega se odlučila na putovanje u Ameriku.

KIJA KOCKAR NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI! Nestale je sa javne scene, a sada dala ŠOK OBJAŠNJENJE: Umešane PRETNJE I UCENE!

ALO

 

Istakla je da su je u međuvremenu pogodili naslovi u medijima gde se spekulisalo zbog čega je nema, a kao jedan izdvojila je natpis "da ona nije žena" jer se nije ostvarila kao majka.

- Pročitala sam negde da ja nisam žena, da sam "žena u pokušaju" to je napisano aludirajući na to da se ja nisam ostvarila kao majka. Pisali su da je meni trn u oku što ljudi imaju porodicu, a ja nemam. Smatram da je to vrlo neukusno. Pisali su da sam niko i ništa jer se nisam ostvarila kao majka. To me je zaista pogodilo i ne želim da ćutim oko tih stvari. Niko tada nije stao na moju stranu, ali nadam se da će pravosuđe stati na moju stranu, jer sam podnela tužbe. Pisalo je da sam ja "nekadašnja" pevačica, da sam propala. Neka znaju svi ubuduće da sam tu - ispričala je Kija, a potom dodala i da se suočava sa pretnjama:

- Druga stvar je, neću podlegati ničijim pretnjama, ucenama, vređanjem i zloupotrebom položaja, pogotovo od muškarca. I to ćemo isto rešiti - rekla je Kija Kockar gostujući na TV Pink.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Linda

12.12.2022 01:31

Pa ti si curo niko i nista. Nit ' pises, nit' slikas, nit' pevas, nit' sviras. Nisi poznati fizicar ili arhitekta, napustila si posao i smucas se po svetu od para sto ti je druga uzela muza. I onda jos i mater uvalis u dogovoru sa produkcijom. Bedne ste obe

Nataša

12.12.2022 16:39

Ova samo zna da lupeta, pravi žrtvu od sebe i da preti tužbama, niko nije u medijima pisao da ona nije žena zato što nema decu, a to što je neko iz medija izneo mišljenje i nazvao je bivšom pevačicom, pa hoće da tuži, nije razlog za tužbu, niti će je dobiti, nego šta je nego bivša pevačica, koja nigde ne peva, samo šta radi je zevanje, od kog dobija pare od debelog gazde Saše.