"NA ŽENU NE SME DA UTIČE KOMAD MUŠKOG MESA" Goca Božinovska šokirala priznanjem: DA MI KAŽU DA NIKAD NEĆU IMATI SE*S NE BIH SE POTRESLA
E-stock

Goca Božinovska prozvala je koleginicu Snežanu Đurišić koja je u emotivnoj vezi sa ginekologom Vanjom, a tom prilikom je istakla da je njen polni organ "garažiran", te da joj održavanje ne treba. 

Goca

Foto: Printscreen/instagram

 

-Ne družim se sa doktorima u emotivnom smislu de se udajem ili budem u vezi. Nisam našla takvog čak ni za varijantu, što bi rekli mladi, za kombinaciju. Kod nas nema više za jednu noć, to je za klince. Mi smo u ozbiljnim, normalnijim godinama, kada ti je potreban neko sa kim ćeš deliti nešto. Ako naleti super, ako ne naleti, Bože moj- objašnjavala je Božinovska.

-Nikada nisam bila žena koja plače i moli Boga da joj pošalje mušku ruku. Volela sam lepe, jake muškarce, ali nikada od njh nisu zavisile moje sreća i snaga. Žene ne smeju da dozvole da komad mesa nekog muškarca utiče na njih. Odavno o tome ne razmišljam previpe, niti imam naročitu potrebu da sa nekim spavam. Nisam se bunila kada je bilo, neću se buniti koliko god da ga bude, ali ako mi nešto remeti, taman posla. Ruku na srce, sada da mi kažu: "Goco, nikada više nećeš imati seks", ne bih se potresla ni najmanje, niti rastužila. Pstom ne bih mrdnula- rekla je pevačica.

MOJOJ ĆERKI SU PRETILI PRED SMRT Majka pokojne jutjuberke ekskluzivno za Alo! otkrila nove nepoznate detalje

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
sex

09.12.2022 14:26

Nebi se potresla sad kad je omatorila. A pre dvadeset godina? Što vole ove estradne "zvezde" da šire demagogiju kad ostare.

Tuc Muc

09.12.2022 14:49

Ej, Goco, Goco, oronula ti garaža od silnog udaranja!

Rade

09.12.2022 15:45

Ajde baba, ne penjavi, sada si našla da pričaš o seksu. Da ti nije možda još rano?????