OBARAJU SVE REKORDE Evo koliko su zajedno pevačice zaradile reakcija svojim objavama na društvenim mrežama
Foto: Printscreen/instagram

Društvene mreže odavno su postale deo svakodnevice, a pomoću njih veoma je lako saznati šta poznate ličnosti rade, gde putuju i na šta troše novac. Društvena mreža Instagram jedna je od najpopularnijih, a mnoge naše poznate ličnosti fanove na istoj broje u milionima.

Foto: Printscreen/instagram

 

Ipak, prema relevantnim merenjima na platformi Pikaso, koja je tokom novembra analizirala više od 500 Instagram profila u Srbiji u šoubiz kategoriji, prva dva mesta po broju dobijenih reakcija (lajkova, deljenja i komentara) iz publike pripadaju Milici Pavlović i Teodori Džehverović.

Foto: Printscreen/instagram

 

Na drugom mestu našla se Milica Pavlović, koja je imala 870.000 reakcija od svojih 864.000 pratilaca. Teodora Džehverović se, prema ovom istraživanju, našla na trećem mestu sa samo 419.000 reakcija, iako ima milion pratilaca na Instagramu.

Inače, do ovih rezultata se došlo nakon praćenja jedne platforme, i to u realnom vremenu, koja prati više od 1.300 novinskih medija i hiljade kanala društvenih medija u šest zemalja Zapadnog Balkana. Ona prikazuje i medijske članke zajedno s njihovom penetracijom na platforme društvenih medija (Fejsbuk, Instagram, Tviter, Jutjub), računajući sve vrste aktivnosti i reakcija (lajkove, deljenja i komentare).

IMAJU OZBILJAN PROBLEM SUJETE! Oglasio se Đorđe David nakon što mu je zabranjeno da peva pesme "Generacije 5"

Komentari (0)

Loading