PEVAČ DOŽIVEO NEZGODU Muharem Serbezovski polomio kuk na snimanju, morao hitno na operaciju
Alo

Muharem Serbezovski, popularni pevač, doživeo je nezgodu na snimanju novogodišnjeg programa, kada je pao i povredio kuk.

Čuveni pevač Muharem Serbezovski je doputovao iz Nemačke samo zbog ovog snimanja, a samo nekoliko minuta pre nego što će izaći na binu, on je pao, o čemu je progovorio voditelj programa.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Znate kako je u studiju, jaka svetla, gužva. On je čovek pao sa visine od 20 centimetara, sreća nije bilo previsoko. Povredio je kuk... Mi smo mu odmah pritrčali u pomoć, da vidimo šta se dešava i kako je - počeo je voditelj za "Telegraf" i dodao:

- Rekao nam je da se dobro oseća, ali mi smo za svaki slučaj pozvali Hitnu pomoć. Kada su stigli lekari, pomislili su da nije neko naprsnuće, pa su ga odveli u bolnicu. Tamo je primio injekciju, snimili su ga. Mislili su da nije strašno.

Alo

 

Stanje se zakomplikovalo, pa je pevač morao da ide na operaciju.

- Danas je ipak imao operaciju kuka. Mislim da je upravo izašao iz operacione sale, jer vidim propušteni poziv. Rekao je da će me zvati kad se završi operacija - kaže voditelj.

- Ja moram da kažem da je taj čovek jedan veliki profesionalac, jer se na kraju svega toga vratio i otpevao pesmu bez ijedne greške. Veliki respekt za njega. Da se meni to dogodilo, ne znam da li bih mogao da uradim isto - kaže voditelj, a preneo je Telegraf.rs

PREVARIO JE DOK JE BILA TRUDNA Zvezdi Granda razvod trajao duže nego brak: Ko hoće nek čestita 

Komentari (0)

Loading