PREVARIO JE DOK JE BILA TRUDNA Zvezdi Granda razvod trajao duže nego brak: Ko hoće nek čestita (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Dadu Mešaljić javnost je upoznala tokom muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a pre nekoliko meseci našla se u centru skandala kada ju je suprug prevario sa koleginicom.

Printscreen

 

Naime, pevačica se udala kada je bila u drugom stanju, a nekoliko meseci nakon što je stala na ludi kamen, saznala je za neverstvo muža. Dada je sada na svom Instagramu podelila da je i zvanično razvedena, a uz fotografiju presude dodala je pesmu Zorice Brunclik "Rođendana dva".

- Ko hoće, nek čestita - kratko je poručila Mešaljićeva, uz sledeće stihove, koje je očigledno posvetila bivžem partneru:

- Jedina sam koja slavi rođendana dva, sudbina mi dodelila ta dva datuma. Prvi put kad me majka rodila, drugi kad se tebe oslobodila.

Printscreen

 

Pevačica je nedavno odgovarala na pitanja svojim pratioca na Instagramu i tom prilikom otkrila da li otac njenog deteta viđa devojčicu.

Dada ne krije da joj je pao veliki teret sa srca.

- Odlično se osećam, nikad bolje zapravo! Konačno se sve završilo, slavim kraj - okrenula je Dada malo i na šalu, a sud je, kako je rekla, starateljstvo nad detetom dodelio njoj.

MILJANA ME JE POZVALA Saša Kapor otkrio da li ga je Kulićeva proganjala: OBJASNIO SAM JOJ DA SAM MATOR ČOVEK

Komentari (0)

Loading