"KAD SE ZALJUBIM, JA SKLIZNEM" Emina Jahović nikad iskrenije o emotivnom životu i bivšem mužu: MUSTAFA SE OŽENIO, JA SAM SE POSVETILA DECI!
Foto: Printscreen/instagram

Emina Jahović živi već godinama na relaciji Srbija - Turska, a sada se nalazi u našoj prestonici, u kojoj nije dugo bila.

Povod za to jeste snimanje spota za njenu novu pesmu, a ona je ovom prilikom najavila da će uraditi i duet sa Acom Pejovićem.

- Kao što i sve što mi se dešavalo do sada, pitala sam se ko bi mogao. Čula sam Pejovićev glas u pesmi, poslala sam mu poruku i rekla da imam duet. Moguće da će izaći za Dan zaljubljenih - ispričala je Emina.

Foto: Printscreen/instagram

 

Nezaobilazna tema bio je njen bivši suprug Mustafa Sandal, koji se nedavno ponovo oženio. Pevačica ističe da joj je drago zbog njega, ali da je ona morala da se posveti više deci, te već dugo nema novog dečka.

- Trenutno nisam u dugoj vezi, nikad mi se ovo nije desilo. Kriv je Saturn. To ne znači da mi se niko ne udvara. Skoro se privatno izdešavalo to što se moj bivši muž oženio, ja sam morala da budem ta koja će više da se posveti deci. Ja mu stvarno želim mnogo sreće, uvek će biti moj prijatelj i otac moje dece, ali da sam se ja bacila u provod, deca bi ostala po strani - rekla je pevačica u emisiji "Ekskluzivno", pa dodala:

- Ja kad se zaljubim, malo znam da skliznem, pa se kontrolišem. Želim da se posvetim njima. Ostalo će doći samo po sebi. I meni je čudno što je toliko dugo, nadam se da ću i ja naću srodnu dušu.

Pevačica, inače, želi da sve emocije koje joj se dešavaju pretvori u pesme, a priznala je da su je razne nedaće snašle.

MOJOJ ĆERKI SU PRETILI PRED SMRT Majka pokojne jutjuberke ekskluzivno za Alo! otkrila nove nepoznate detalje

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading