EVO KAKO IZGLEDA PRVI MUŽ EMINE JAHOVIĆ: Zbog njega pobegla od kuće, maloletna se udala, a onda se desio ŠOK PREOKRET! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Emina Jahović se pre Mustafe Sandala udavala već jednom i to kao maloletna. Imala je samo sedamnaest godina, a brak je potrajao čitavih šest meseci.

Naime, pevačica je bila udata za Aladina Đulovića, svog sugrađanina iz Novog Pazara. On je bio njena prva ljubav, zbog koje je pobegla od kuće, a na venčanju je bila u venčanici i ošišana do glave.

Alo/Vladimir Markovic

 

- Nisam čak ni bila punoletna. Lepo je to bilo, imala sam lepu venčanicu i prekratku kosu, centimetar ipo. Lepe su te neke stvari ozbiljne, koje vam se dese kada ste mladi. Posle toga kada zakasnite, to je malo ozbiljna situacija - rekla je jednom prilikom Emina.

Aladin je biznismen, koji sada ima suprugu i srećan brak, a iako nikada nije komentarisao brak sa Eminom, to je radio njegov otac.

Foto: Printscreen Instagram

 

- Emininu porodicu poznajem dugo, sa njenom majkom Senijom išao sam u osnovnu školu u isti razred. Brak između nje i mog sina nije bio dogovoren. Jako su se voleli. U prvom trenutku nisam bio za taj brak jer su oboje bili mladi. Ona je išla u školu kada se udala za mog sina. Bila je to velika svadba u Novom Pazaru, snimalo se kamerama, skoro ceo grad je bio na veselju.

OVA NAMIRNICA JE UBILA DONU ARES? Pred smrt je priznala STRAVIČNU ISTINU, uništila joj je zdravlje!

 

Komentari (0)

Loading