"PEVAMO, PLAČEMO I KLEČIMO"Miloš Bojanić otkrio tajni dogovor njega i Zorice Brunclik: NE ZNAM KAKO SE TO DESILO
Foto: Youtube/Printscreen

 Miloš Bojanić ne krije da je vezan za porodicu, te ističe da mu je posebno drago što je njegova nova pesma koja nosi naziv "Porodica" postala pravi hit.

-Ja ih inače vidim na raznim veseljima, kada se zagrle svi, prijatelji i cela porodica i kada im krenu suze, tako da ne znam kako ću im ovo pevati. Jedva se i ovako suzdržavam- priznao je Miloš.

Printscreen Premijera

 

-Moja pesma „Ćeri moja mila“ namenjena je za ćerku koja se udaje, koju je inače napisao Siniša Tufegdžić. Pevao sam je, ne znam ni sam koliko puta. I da vam ispričam jednu situaciju… Izvode mladu dok ja pevam, plače mladina majka, plače svekrva jer prosto takva je atmosfera kada vidite suze jedni drugih, ali plačem i ja. Ipak, ono što je najčudnije u tome je što nijedna mlada do sada nije pustila suzu, ne znam kako se to dešava- zbunjeno je priznao Bojanić koj za sebe tvrdi da je veliki emotivac.

-Ljudima dok me ne upoznaju budem malo odbojan, a kada upoznaju moju dušu ne bude im dobro, shvate da sam ja veliki emotivac. Ja čim vidim da neko plače, ni ne znam razlog, počnem i ja da plačem- otkrio je pevač.

Posebno emotivan trenutak, osim ženidbe svojih naslednika, za Miloša Bojanića bila je udaja ćerke njegove koleginice Zorice Brunclik.

-Zorica je želela da joj otpevam „Miljo, Miljana“ i da njenu ćerku izvedu iz sobe sa mojom pesmom „Ćeri moja mila“. Ona i ja klečimo, pevamo, plačemo, kad njena ćerka izlazi i ništa, nema suza. To nije jasno- priznao je Bojanić.

PUKAO MILION DOLARA! Leon na spot za novu pesmu dao neverovatnu svotu novca, reper poručio: OČEKUJTE NEOČEKIVANO! (VIDEO)

 

Komentari (0)

Loading