"RADILA SAM ZA JAKO MALE HONORARE" Nina Janković otkrila da se od glume ne zarađuju milioni: Novac je najmanje važan!
Foto: Printscreen/Printscreen

U poslednjih 12 godina Ninu Janković smo gledali u mnogim filmovima i serijama, a iako je postigla veliki uspeh, kaže da novac nikada nije bio presudan za učestvovanje u nekom projektu. 

-Novac je najmanje važan, snimala sam i za baš male honorare, bitni su mi scenario, reditelj i kolege, da mogu da se pronađem u toj ulozi. Odbijala sam kada ne mogu da se pronađem. Do sada se nijednom nisam pokajala i kada projekat ispadne dobar na kraju, znam da ja ne bih odigrala dobro kao ta glumica - rekla je Nina, te je kratko dodala o hiperprodukciji:

- Ima mesta za sve, dosta se radi, nikada nije bilo ovako. Do sada sam radila kvalitetne projekte.

Nina ističe da su joj zbog dvoje male dece svi projekti zahtevni.

- Svako snimanje mi je izazov, vraćam se kada su deca razdražljiva, bolesna, pa se bude noću, a moram da ustajem u pet ujutru za snimanje. Bilo mi je jako naporno, moram priznati, moj umor se vidi, što mislim da je za Jadranku dobro jer je realno prikazuje - istakla je glumica, kojoj je jedan od poslednjih projekata bila serija “Mama i tata se igraju rata”.

- Sada se više ni ne sećam anegdota sa snimanja, imala sam malu bebu od četiri meseca tada, bio mi je haos, kao i Jadranki, nespavanje, što se vidi po mojim podočnjacima i slabo pamtim snimanja, samo osećaj - iskrena je Nina, te je dodala:

- Jako je teško zadržati pažnju publike, uglavnom su druge sezone slabije od prve, ali mislim da smo uspeli. To je veliki uspeh. Bilo je teško na snimanju, dok sam čitala scenario sam bila uverena da će biti dobro, možda je po mom ukusu i bolja. Verujem da će biti treće sezone, nikad se ne zna...

Za kraj, godinu 2022. je opisala u tri reči:

- Brza, stresna i divna. Stvarno mi se desilo i mnogo lepih projekata.

Haotično je sa dvoje dece

Nina priznaje da joj nije nimalo lako u odgajanju dvoje dece, ali da suprug i ona imaju svu neophodnu pomoć.

- Imam više pomoći od Jadranke, ali jeste haotično moram priznati, kao i svakoj mladoj majci koja se brzo vratila na posao i ima dvoje male dece. Uz dobru organizaciju, muža, njegove i moje roditelje, imamo i dadilju, uspevamo. Morala je nekada mama hitno da dolazi iz Šapca da pomogne, ali se snalazimo - objasnila je glumica.

"KIKA NEĆE IMATI MIRA DOK SE NE SAZNA ISTINA O NJENOJ SMRTI" Nataša Đukić u emotivnoj ispovesti za Alo! otkrila javnosti nepoznate detalje, majka jutjuberke tvrdi: TO NIJE SAMOUBISTVO!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading