BILA JE PRAVA ZAVODNICA Plavuša iz Džejevog spota muškarce dovodila do ludila, a evo gde se danas nalazi (FOTO)
Printscreen

Džej Ramadanovski, koji je preminuo pre dve godine, iza sebe je ostavio brojne hitove, a jedna od njegovih najslušanijih pesama svakako je "Sunce ljubavi".

Foto: Youtube/Printscreen

 

U spotu za pomenutu pesmu pojavila se i plavokosa lepotica Nataša Nađa Vojinović. Nađa je rođena u Beogradu, ali trenutno živi i radi u Bijeloj, malom mestu kod Herceg Novog u Bokokotorskom zalivu.

Printscreen

 

- To je bilo 1994. godine, sada zvuči daleko, a kao da je juče bilo. Sećam se tog dana kad me jedna modna agencija pozvala na kasting. Mladost sa sobom nosi bunt, ponos, strah…. Želja da uspem savladala je strah da li ću odgovoriti zahtevima režisera. Konkurencija je bila velika, a moja očekivanja još veća. I ostvarilo mi se - ispričala je ona o tome kako je došlo do toga da se pojavi u Džejevom spotu.

Printscreen

 

Ona se jednom prolikom prisetila i toga kako je izgledala saradnja sa njim.

- Bio je zanimljiv, komičan, voleo je da se šali, ali dok se snima vrlo odgovoran i zahtevan. To je za mene bila odlična saradnja. I honorar je, za te devedesete, bio dobar -  istakla je Nađa.

Nakon ovoga lepa plavuša se pojavila u još nekoliko spotova, a najponosnija je na učešće na izboru za "Miss YU", gde je osvojila titulu "Mis šarma".

Kako je istakla, danas je u potpunosti fokusirana na sina, a svojevremeno je bila i zaštitno lice jedne lokalne televizije u Herceg Novom.

ZAVRŠIO U HITNOJ! Pevač se pojavio bez zuba usred emisije, voditeljka ostala u šoku

Komentari (0)

Loading