"GOVORIO JE DA NEMA PLAKANJA" Prijatelj Džeja Ramadanovskog otkrio da je pevač predosetio smrt: PRIČAO JE DA ĆE PRE NAS PERA DA GA POZOVE
Foto: Printscreen/instagram

Povodom godišnjice smrti Džeja Ramadanovskog, njegov prijatelj Acko Nezirović otkrio je da je legendarni pevač predosetio svoju smrt.

- Sada kada vraćam film i kada se setim puno tih nekih događaja. On je govorio u pijanstvu "Džoni ja ću da završim pre vas, znaš ono moje". Obavezno je govorio da nema plakanja, nego mora da se zezamo i pevamo kako on voli. Mnogo puta je pričao da će pre nas da ode, govorio je da će Pera da ga prozove. Govorili smo mu da lupa. Svi smo bili ljuti na njega, zašto ne uspori malo? - istakao je pevač.

Printscreen

 

- Pokojni Sinan, Džej i ja gde god da smo išli, nama je hotel služio da uđemo istuširamo se i presvučemo. Nismo spavali. To je tako trajalo, pa sam ja govorio da je dosta i da idemo. Međutim, on se tek tada aktivirao. Eto poslednjih nekoliko godina ja sam se malo i povukao. Nisam ni mogao da utičem na njega jer nije hteo nikoga od nas da posluša, a krivo mi je bilo što mu se to dešava - naveo je pevač.

- Poslednji put smo ga videli 20 dana pred njegovu smrt u Mostaru. Kada sam ga video, baš ga je bila voda napala i baš se ugojio. Zvao nas je drug tada u restoran zatvorenog tipa, tu je on uzeo da peva ali nije mogao. Njega ljudi vole, njemu je potrebno samo da se pojavi i bila bi drugačija atmosfera. Tačno sam znao tada da neće on još dugo da izgura - zaključio je Nezirović za Kurir.

"NIJE IMALA DOVOLJNO KRVI" Sin Zlate Petrović otkrio nepoznate detalje prošlosti: ZBOG ARKANOVE SAHRANE DOKTOR NIJE MOGAO DA OPERIŠE MAMU

 

Komentari (0)

Loading