ZBOG DEČKA SAM NAUČILA SLOVENAČKI! Sara Jo priznala da je zbog ljubavi spremna na sve
Instagram

Sara Jo naučila je slovenački jezik zbog dečka Žige Sotlara. Pevačica i plesač iz Slovenije zajedno su više od godinu dana i uživaju u ljubavi.

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako održavaš vezu na daljinu i da li si naučila neke reči na slovenačkom?

- On živi u Sloveniji, ali je zbog poslovnih obaveza često u Beogradu. I ja s vremena na vreme odlazim u Ljubljanu, tako da smo stalno zajedno. Zato sam lako naučila da pričam slovenački jezik. Znam odlično da se snađem u prodavnici, restoranu, butiku... Naučila sam i nekoliko psovki!

Da li si se nekad sa dečkom napila? Kakva si kada popiješ čašu više?

- Kada popijem koju čašu više, prorade mi hormoni, pa mislim da sam zavodljiva. A zapravo je sve suprotno. Nikada se nisam napila da ne znam šta radim, čak ni kada sam bila mlađa. Uvek sam znala gde mi je granica

Foto: Printscreen/instagram

 

Da li bi snimila svoj rijaliti?

- Nisam razmišljala o tome, ali su se prijatelji šalili na tu temu. Ne bih se sada upustila u tako nešto, jer sam okupirana brojnim obavezama. Ali nikad se ne zna, možda i uradim takav projekat.

Da li bi se ponovo prijavila za srpski izbor za Pesmu Evrovizije?

- Ne! Treba mi pauza. Prošle godine sam se prijavila jer je takmičenje bilo u Italiji, zemlji koju mnogo volim. Pomislila sam da je to neki znak, da ću pobediti, ali sam se prevarila. Kada se bude pojavila pesma poput "Muškarčine", kojom sam se predstavila na ovogodišnjem izboru, rado ću se prijaviti ponovo. Do tada ću pratiti ovo muzičko takmičenje. Jedva čekam da vidim ko će se prijaviti i kakve će pesme biti.

OTRKIO SVOJE NAJVEĆE SLABOSTI Zdravko Čolić progovorio o ćerkama

Komentari (1)

Loading
VT

08.12.2022 10:35

Uspela si da naucis nesto? Bravoo, mislio sam da ne znas ni sabiranje do 100 hahahahaa