CRNA KOŽA I ČIZME PREKO KOLENA Pevačica pozirala u ultra kratkoj haljini i pokazala brutalne noge
Foto: Printscreen/instagram

Otkako je uplovila u vezu sa plesačem Žigom Sotlarem, Sara Jo blista!

Lepa pevačica koristi svaku priliku da svog dečka poseti u rodnoj Sloveniji, a često svoje pratioce ume i da obraduje fotografijama sa egzotičnih putovanja. 

Instagram

 

Ovoga puta, izostala je fotka sa dečkom, ali umesto toga, Sara je objavila fotogtafiju sa jednog događaja, a njen stajling oduševio je mnoge. 

- O, draga Saro! Ti si jedna izuzetna devojka. Talentovana, zgodna i neophodna...Zračiš i značiš na ovoj sceni... Ne moraš ništa, a možeš sve - bio je samo jedan od komentara koje je Jovanovićeva dobila.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Inače, Sara je dugo nastojala da svoju vezu sa slovenačkim plesačem sakrije od javnosti, ali je nedavno ispričala da je njena ljubav sa Žigom počela sasvim spontano.  

- Mi smo dugo godina bili prijatelji i saradnici. Svakako da je ljubav sa njim obeležila ovu godinu, iako smo vezu otpočeli u prošloj. Mada on živi u Sloveniji, ne mogu da kažem da je to neka veza na daljinu, jer mnogo vremena, kako zbog mene, tako i zbog poslovnih obaveza, provodi u Srbiji. Vrlo rado odlazim u Ljubljanu, naučila sam i da pričam na slovenačkom - rekla je nedavno Sara.

SE*S ZA JEDNU NOĆ, ŠTO DA NE? Goca Lazarević šokirala izjavom, pevačica nikad iskrenija!

 

Komentari (0)

Loading