NIKADA JE NE BISTE PREPOZNALI Ovakvu Kalinu Kovačević do sada niste videli, isplivala stara fotografija (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Kalina Kovačević, poznata je kao neko ko se ne pojavljuje često u javnosti, a sada je podelila sliku sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram kada je bila mala.

Kalina na fotografiji ima možda šest, sedam godina dok pozira letnjem kompletiću sa roditeljima na moru. Još kao mala bila je svetla i plava, nasledivši od svog oca, dramskog pisca Siniše Kovačevića boju kose poput klasja.

Na pomenutoj društvenoj mreži neretko sa s svojim pratiocima podeli slike iz detinjstva, evocirajući uspomene na njenu porodicu, baku, deku, roditelje i vreme odrastanja. Pokazujući da je neko ko je vezan i privržen svojim korenima i porodici.

Kalina potiče iz umetničke porodice, pa je tako i ona sama nastavila maminim stopama, naše poznate glumice Ljiljane Blagojević. Diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesorke Biljane Mašić zajedno sa glumicama Marijom Karan i Nadom Macanković. Prvu ulogu je zaigrala na filmu "Mala šala", sada već davne 1991. godine, da bi 2004. godine došla uloga Anice Granfild u filmu "Jesen stiže dunjo moja" koja joj je donela nagradu Carica Teodora na filmskom festivalu u Nišu. Nakon toga su usledili brojni filmski projekti, kao što su: "Konji vrani" i "Bledi mesec", kao i uloge u domaćim serijama "Gorki plodovi" i "Miris kiše na Balkanu".

"NEĆU MU PRUŽITI RUKU DOK MI NE VRATI PARE" Elma Sinanović nikada burtalnije o Popoviću: ON ME JE OPLJAČKAO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading