"RASPISANA JE POTERNICA, SADA SAM U POLICIJI" Pevačica se oglasila nakon što je UHAPŠENA NA AERODROMU, evo šta je priznala!
Foto: Printscreen Instagram

Juče je na aerodromu "Nikola Tesla" uhapšena pevačica Ivana Iva Bojanović za kojom je bila raspisana poternica, nakon čega se ona oglasila i otkrila zbog čega je privedena.

Ona je u kratkom obraćanju medija objasnila da je nedavno imala udes i da ju je policija tražila na adresi na kojoj živi.

- Zbog toga je raspisana poternica. Otputovala sam u Nemačku i sada kad sam se vratila skinuli su me sa toga - objasnila je i dodala:

Foto: Printscreen Instagram

 

- Raspisana je poternica inače pre dva dana. Sada sam u policiji na aerodromu - rekla je Ivana, a potom objavila i stori na Instagramu na kojem se vidi da čeka na beogradskom aerodromu.

Ubrzo pošto su mediji preneli da je uhapšena, objavljen je deo njenog starog intervjua u kojem je izjavila da je "dobila batine od kolege", što je sada u novom oglašavanju demantovala.

- Mene nikad niko nije tukao, to su mediji pogrešno preneli. Radi se o staroj izjavi, uzeta je na snimanju novogodišnjeg programa, a ja nisam dobro čula pitanje, pa su mediji pogrešno preneli. Ponavljam, nikad me niko nije tukao kamoli kolega.

POGLEDAJTE BOGATOG BIZNISMENA KOJI JE OSVOJIO NATAŠU NINKOVIĆ: Stariji je od nje 10 godina, a tek šta je uradila zbog njega! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading