Jellena
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Pevačica Jelena Lalović, poznatija kao Jellena u proteklom periodu vredno je radila na novom projektu, a sada je konačno i objavila pesmu zanimljivog naziva „La Pijanista“ za koju je spot radila punih šest meseci.

– Dočekali smo konačno da izađe nova pesma, trebalo je da snimimo spot na Zlatiboru, zatim smo prešli na Beograd, neki misle da je ovo snimljeno u Vrnjačkoj Banji, ali nije. Snimljeno je ovde u Topčideru – objasnila je pevačica.

PEVAČICA DRŽI NIVO Jellena potkačila Gogu Sekulić pa naglasila „Nikada ne bih pevala pesmu kao što su Gaćiće“

Foto: Printscreen

 

Pevačica ne krije da je u današnje vreme veliki rizik snimiti novu pesmu i da na svojim nastupima uglavnom peva stare hitove kako svoje, tako i svojih kolega.

Na nastupima skorno ni jednu novu pesmu ne pevam, jer su to sve ljudi koji slušaju stare hitove, starija generacija. Sa tim pesmama pravimo sjajnu atmosferu – rekla je Jelena, pa usput prokomentarisala i stari hit Goge Sekulić „Gaćice“.

PEVAČICA DRŽI NIVO Jellena potkačila Gogu Sekulić pa naglasila „Nikada ne bih pevala pesmu kao što su Gaćiće“

Alo!/Masanori Jošida

 

Ne bih snimila tu pesmu, naravno. Marina je dala tu pesmu pravoj osobi, Goga to prosto zna da iznese. Prosto ima taj stav i to može, a meni je Marina dala pesmu „Postepeno“ koju mi i danas traže – iskreno je odgovorila pevačica.

"TI SI NIŠTA, KOJU ZVEZDU SI TI NAPRAVIO?" Ceca NAPALA Milija, URLALA NA NJEGA, nastao HAOS u studiju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading