"TI SI NIŠTA, KOJU ZVEZDU SI TI NAPRAVIO?" Ceca NAPALA Milija, URLALA NA NJEGA, nastao HAOS u studiju!
Printscreen

Svetlana Ceca Ražnatović od trenutka kada je ušla u žiri "Zvezda Granda" dolazi u sukobe sa Aleksandrom Milićem Milijem koji je nekada bio njen saradnik na brojnim pesmama, ali i na koncertima. Sada je Ceca ponovo osula "drvlje i kamenje" po Miliju

Ceca i Mili počeli su da se bockaju tokom emisije, a sve je kulminiralo kada su se sukobili oko jedne kandidatkinje koja je pevala Ražnatovićkinu pesmu.

Kako se takmička dvoumila da li da uzme Milija ili Cecu za mentora, Milić je ponosno istakao da se zna ko pravi zvezde kako u takmičenju, tako i mimo njega.

Foto: Blic tv printskrin

 

- Čekaj koju zvezdu si napravio? Mene nisi, ja sam bila Ceca pre nego što si uzeo gitaru u ruke – poručila je ljutito Ceca, a nakon što je takmičarka odabrala Milija za mentora, razočarano je poručila:

- Ja te spasem, ti izabereš Milija koji se uopšte ne bavi takvom muzikom! Pa gde je tu pravda?

Ali se svađa nekadašnjih saradnika tu nije završila, već se nastavila kroz celu emisiju koju ćete gledati naredne subote.

- Kada pevač organizuje koncert, publika ne dolazi kod Milija, nego kod Cece na koncert – istakla je ona, a nakon što je Mili smejući se potvrdio njenu priču, odbrusila mu je:

-Ti si prepotentan, hvala lepo!

Printscreen Prva TV

 

-Šta sam ja?- upitao je Mili, a ona mu kao iz topa odgovorila:

-Ti si ništa!- završila je Ceca šokantnom izjavom.

PRELOMILA I OBRISALA ZAUVEK! Neočekivani potez žene Predraga Rajkovića, JAVNO OBJAVILA SVE! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading