NA OVAJ MODEL JE PUKAO 18.000 EVRA! Vojaž se pohvalio kolekcijom satova:" VOLIM DA NOSIM ONO ŠTO NIKO NEMA"
Foto: Alo/ilustracija

Mihajlo Veruović Vojaž  odlučio je da javnosti pokaže svoju kolekciju satova. 

Kolekciju je, inače, počeo da pravi po ugledu na svog oca, Milana, koji je sa druge strane svoju započeo po ugledu na njegovog. Vojaž je objasnio kako je to u stvari tradicija u porodici, koju je s dosta ponosa nastavio.

 - U mojoj porodici, još od mog dede, postoji tradicija kolektovanja satova. Moj ćale je preuzeo od svog oca, pa ja od njega... - počeo je Vojaž svoju priču u „Kolekciji satova", naglasivši da pored dva modela koja je poneo ovom prilikom nije hteo druge da donosi, jer su ovi samo njegovi, zasluženi isključivo ličnim radom i trudom. Prvi „Roleks" koji je pokazao prema podacima sa sajta ovog brenda koštao ga je nepunih 14.000 evra (13.700), iako je isti sat najpre dobio na poklon.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Poenta ovog sata je sentimentalna vrednost koju on nosi. Vintidž je model, prilično je star. Dobio sam ga (prethodno) u prvoj srednje kao nasledstvo, nešto što se prenosi s kolena na koleno... Desilo se da sam otišao na turneju i izgubio ga. U Evropi sam bio. A važan mi je, osim što sam ga dobio na poklon, pratio je i čitav moj uspon. Zabeležio je svaki moj i uspon i pad - otkrio je on, pa dodao zatim kako mu je trebalo nekoliko meseci da pronađe i kupi isti ovakav.

- Baš zato što ga niko nema i ne nosi, volim da budem prvi u svemu tome. Sama ta konfigurancija sata mi je savršena. Sveden je, a poprilično upadljiv... Jako šljašti, a mogu da ga nosim i na odelo, uz sve - pričao je Vojaž u pomenutoj emisiji na Jutjubu.

PEVAČICA BOLUJE OD OVOGA Jelena Rozga o zdravstvenim problemima: Redovno idem na kontrole!

 

Komentari (0)

Loading