TRANSRODNA PEVAČICA SA OPASNIM MOMKOM Elektra Elit novu pesmu je posvetila njemu, svi se pitaju jedno
IGOR ŽIVKOVIĆ

Elektra Elite ne prestaje da šokira javnost svojim intrigantnim životom, koji je pun tajni, nedovršenih priča i skandala.

Nakon što je jedina na estradnoj sceni snimila svoj visokobudžetni novogodišnji program, ona je uz to pripremila i dve nove pesme koje potpisuju Nucci i Leon.

 Transrodna pevačica poslednjih dana boravi u Sarajevu, a povod njenog odlaska je snimanje spota u bosanskom gradu i Jahorini. 

Spekuliše se da je ona tu pesmu posvetila upravo jednom Sarajliji, koja je njena najveća ljubav godina. Poznato je da Elektra skoro svaki svoj dolazak iz Ciriha u Beograd iskoristi za odlazak u Sarajevo, ali to putovanje retko objavljuje na svoje društvene mreže. Bez obzira na to što o mnogim stvarima bez problema priča javno, svoju privatnost krije kao zmija noge. 

TRANSRODNA PEVAČICA SA OPASNIM MOMKOM Elektra Elit novu pesmu je posvetila njemu, svi se pitaju jedno

IGOR ŽIVKOVIĆ

 

-Moj život je film. Znate sve o meni, a zapravo ne znate ništa. Što se tiče Sarajeva, taj grad zauzima posebno mesto u mom srcu, kako zbog samog grada, tako i zbog ljudi. Da imam više vremena, verovatno bih više boravila tu. Snimila sam spot koji će uskoro ugledati svetlost dana, a svojim fanovima dati muziku kakvu samo Elektra Elite može da iznese - rekla je pevačica za medije, a ko je opasni sarajevski momak, ostaje da nagađamo.

Elektra

IGOR ŽIVKOVIĆ

 

U novom setu Elektrinih fotografija sa snimanja spota ostavio je mnoge u čudu zbog njenog seksipila koji je iznela u prvi plan.

Polugola na snegu, a potom dočekana kao kraljica u hotelskoj sobi, sigurno će biti jedni od najboljih kadrova.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading