IMAĆE SVOJ NOVOGODIŠNJI PROGRAM! Elektra Elit najavila spektakl, transrodna pevačica otkrila sve detalje hapšenja
Igor Živković

Kontroverzna transrodna pevačica Elektra Elit rešila je da obraduje svoje verne fanove i snimi specijalan novogodišnji program. 

Kako si došla na ideju da napraviš svoj novogodišnji program?

To sam ostala dužna nekim ljudima, radim to em za sebe, em za moje fanove koje nisam ispoštovala prošli put. Što se tiče prošlog koncerta, a onda sam ovo uradila o svom trošku da bude sve kako treba. Znate da ja imam puno pratilaca ovih legalnih i puno onih nelegalnih koji me gledaju pred spavanje... Tako da sam odlučila da napravim nešto jako dobro i nešto malo drugačije - rekla je Elektra.

Koliko je skupa ova investicija?

Pa skupa je, skupa je. Na primer, ova investicija je koštala kao tri spota.

I Ceca je jednom prilikom u svom novogodišnjem programu bila u beloj bundi i šubari, da li ti prija to poređenje?

Kako da ne! Pa kako da mi ne prija, prelepa žena. Ja sam oduvek govorila da je Ceca za mene jedna od lepših žena.

Samo su najveće zvezde imale svoj novogodišnji šou

Pa ja spadam u najveće zvezde, je l' si zaboravila to?!

Nedavno je odjeknula vest da si uhapšena u Švajcarskoj, šta se zapravo tamo dogodilo?

Mač sa dve oštrice... Bili su zadnja fudbalska ekipa, Holandija i Švajcarska. Švajcarska je trebala da ispadne, zabranjen je bio prolaz klijentima, svima je bio zabranjen prolaz da bi mogli da dođu do nas, gde se pravio parti i to. Oni su bili kod nas tri ili četiri sata i izašli su, a policija je bila napolju, kontorolu napravili, i našli neko oružije i neke nelegalne druge stvari. Oni su rekli da su to kupili kod mojih drugarica, ja sam bila u sobi, a sve smo spakovane u kombi, to nije bio jedan kombi, bilo je 40 komada, kao da su došli da hapse Al Kapoena.

IMAĆE SVOJ NOVOGODIŠNJI PROGRAM! Elektra Elit najavila spektakl, transrodna pevačica otkrila sve detalje hapšenja

Igor Živković

 

Kako su se policajci ophodili?

Jako fino. Oni mene svi znaju, ali moraju da izvršavaju svoju obavezu. To sada što su pare legle na moj račun i što se oni bore sad za te pare, sud će to odlučiti. Ja pare neću nikome da vraćam.

Po čemu ćeš pamtiti tih sedam dana u pritvoru?

To nije bilo sedam dana, ja sam puštena posle 48 sati, ali nisam imala mogućnost jer mi je bio oduzet telefon, znači iako je bio zaključan, blombiran da bi oni mogli da ga kontorolišu, ja sam to zabranila preko advokata, ja sam kasnije primetila da su oni to uradili i da su mi proveravali poruke.

IMAĆE SVOJ NOVOGODIŠNJI PROGRAM! Elektra Elit najavila spektakl, transrodna pevačica otkrila sve detalje hapšenja

Igor Živković

 

Kom svetskom lideru bi prvo poželela Novu godinu, i šta bi im poželela? Bajdenu, Makronu, Putinu ili Zelenskom?

Pa Putinu bih! Njemu bi poželela zdravlje i da se bori za pravoslavlje, Srbija stoji iza njega. Mene mogu i da mrze, ali ja sam neko ko poštuje Putina. Ja sam neko ko dobija puno negativnih kometara zbog toga, ali volim njegov princip rada!

Ostvarena si kao roditelj, ostvarena si finansijski, ostvarana si u poslovima.. Da li ti uopšte imaš neku neostvarenu želju?

Jako malo. Sada bih želela da manje radim, da je zdravlje na provom mestu, i da su deca zdrava. Sebe sam obradovala Roleksom koji više ne postoji u prodaji, kupila sam ga. On košta 24.000 evra, to sam želela i to sam priuštila.

"DVE GODINE JE LAGAO PRVU ŽENU DA IDE U POLJSKU" Jelena i Žika su napravili tajnu svadbu, a evo kako je njihova romansa počela

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ja

29.11.2022 14:59

Ovaj ili ova stvarno treba da se ponosi karijerom.