NERAZDVOJNI Anastasija sletela u Sevilju, Nemanja je ne ispušta iz ruku!
Printscreen

Anastasija Ražnatović, koja nije u dobrim odnosima s porodicom svog dečka, otputovala je fudbalerom Nemanjom Gudeljom u Španiju, u Sevilju, gde živi.

Anastasija, koja je bila u Kataru i davala podršku dečku na Svetskom prvenstvu u fudbalu, gde je naša reprezentacija završila takmičenje u prvoj fazi turnira, na noć je ugostila dečka na Dedinju, a onda su otputovali u Španiju, gde on već dugo živi.

NERAZDVOJNI Anastasija sletela u Sevilju, Nemanja je ne ispušta iz ruku!

Printscreen

 

Par se zajedno iz Dohe i vratio u Srbiju, pa je odleteo zajedno za Sevilju, u prilog čemu svedoče fotografije iz aviona objavljene na društvenim mrežama. Oni su poslednji izašli iz letilice, a sedeli su u biznis klasi. Dok mu je Anastasija spavala na ramenu, Gudelj je sve vreme bio na telefonu.

Izgleda je fudbaler ne mari mnogo što njegova porodica nije u dobrim odnosima sa njegovom devojkom. Naime, iako su ispočetka zdušno podržavali njegovu vezu sa pevačicom, više to nije slučaj. 

MAZI GA PO VRATU I POHOTNO GLEDA: Vuk Kostić UHVAĆEN u zagrljaju udate koleginice, VIŠE NIŠTA NE MOŽE DA SE SAKRIJE! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading