OTKRIVENA PRAVA ISTINA O ODNOSU ANASTASIJE I NEMANJE GUDELJA: Uhvaćeni u neobičnom izdanju, TU JE NEOBORIV DOKAZ! (FOTO)
Alo/ilustracija

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su se sa aerodroma Nikola Tesla uputili pravo u njen porodični dom na Dedinju, gde su proveli noć zajedno, a juče su otišli u Španiju, gde on već dugo živi.

Na društvenim mrežama osvanula je njihova slika iz aviona, na kojoj vidimo kako sede jedno pored drugog. Anastasija je spavala na jastuku, u širokoj odeći, a bila je naslonjena na svog dragog, koji je, takođe, odmarao.

Evidentno je da se njih dvoje vole baš kao i prvog dana, a pomenuta fotka je, očekivano, pokrenula mnoštvo komentara na Tviteru i Instagramu.

 - Anastasija i Nemanja su otputovali u Španiju, gde on već dugo živi i igra za Sevilju. Cecina ćerka je u više navrata pričala koliko joj prija život u ovoj evropskoj zemlji, a od kako je u vezi sa Nemanjom non-stop je na relaciji Beograd - Sevilja. Zbog poslovnih obaveza je u Srbiji, a u Španiji uživa punim plućima - otkrio je sinoć izvor.

 

Komentari (2)

Loading
Aleksandra

06.12.2022 08:58

Ima se,moze se.Kad ce Ako ne sad da uziva.Ciste bapske izreke,Ali I Tako je."