ZBOG NJE ME VREĐAJU IZA LEĐA Darko Lazić priznao da mu teško pada što ga ismevaju zbog Katarine
Printscreen Instagram

Folker Darko Lazić otkrio je kako se njegova devojka slaže sa njegovom decom, kao i da li je ona i dalje u braku, kako se spekulisalo u javnosti.

- Kad mi dođu deca, Kaća se prema njima ponaša kao da im je druga majka. Njena sestra ima dvoje dece, majka joj je vaspitačica i zna sa decom. Moju čuva kad dođu, a imaćemo, nadam se, jednog dana i svoju - kaže na početku Darko Lazić.

- Ona sad brak zamišlja samo sa mnom. Katarina se u kuhinji snalazi kao da se tamo rodila! Sve zna da sprema, a ljudi misle da je još jedna fitnes instruktorka koja nema pojma o životu. Imaju predrasude svi prema nama, ali uverićemo ih sve da su stvari drugačije - ističe ponosno pevač.

Printscreen

 

Kako navodi, niko ne ne veruje da će njegova veza sa Katarinom uspeti jer su navikli da devojke menja kao čarape.

- Kaća uvek priča da se ništa nije promenilo među nama otkad smo se upoznali. Mi se poznajemo više od 10 godina, naše porodice se znaju i između nas su uvek postojale simpatije. Mi smo davno bili u vezi, sada smo samo posle toliko vremena sve obnovili - navodi Lazić, pa demantuje priče da je ona i dalje u braku.

Oboje smo razvedeni, pa smo svojoj ljubavi rešili ponovo da damo šansu. Vidim da mi se sada smeju iza leđa i pričaju da ovo s Kaćom neće da traje. Pričaju da je ona meni samo još jedna u nizu, ali pokazaću da to nije istina. Mogu da se smeju do sutra, ja znam da je došlo naše vreme - zaključuje nekadašnji pobednik "Zvezda Granda" za Republiku. 

SPREMNA VAM JE OSVETA: Ana Rajković poslala brutalnu poruku dušmanima! (FOTO)

Komentari (0)

Loading