DARKO LAZIĆ SE HVALI DA IMA PAR NEKRETNINA A ZAPRAVO ŽIVI KAO PODSTANAR: Pevač ne zna gde bije gde udara, tek da čujete i razlog!
Pink printskrin

Folker Darko Lazić tvrdi da ima nekretnina ne zna im se broj, međutim već dugo živi kao podstanar. Sad je odlučio da otkrije zbog čega je to tako.

- Obezbeđen sam što se nekretnina tiče, imam ih nekoliko u Beogradu, ali tamo ne želim da živim. Dovoljno zarađujem otkako sam počeo da se bavim ovim poslom, tako da sam tu svoj čovek. Imam dve kuće u Brestaču, nekretnine u Beogradu... Poroci i raskalašan život su iza mene. Posle tridesete se čovek nekako sam smiri i mislim da polako ulazim u tu fazu - rekao je pevač.

Printscreen

 

Darko kaže da će Kaću da iznenadi kupovinom luksuznog stana u Novom Sadu, da bi se što pre skućili, jer sada žive pod kirijom, pošto ne žele ni u Beograd ni u Brestač.

- Cilj mi je da s Kaćom počnem od nule, da sagradimo nešto svoje i mislim da je to, zasad, u Novom Sadu. Neću da se vraćam na mesta koja me podsećaju na bivše i slično. Niko ne zna da ja već planiram Kaću da iznenadim stanom. To će biti moj poklon za nju. Sad čekamo da se zgrada završi. Tu ćemo da se skućimo. Nisam hteo da živimo u stanu od 50 kvadrata. Ovo što uzimam sad košta celo bogatstvo, imaćemo preko 100 kvadrata - zaključuje Darko.

 

Komentari (1)

Loading
kirilo pentagramski

06.12.2022 14:11

Kratke noge, dug nos alko-narko mrcine.