OVO JE SIN ANE BEKUTE KOG JE OSTAVILA U DOMU: Rodila ga sa 17 godina, a evo u kakvom su zapravo odnosu! (FOTO)
Foto: privatna arhiva

Pevačica Ana Bekuta svog naslednika Igora Polića rodila je kao gimnazijalka, u 17. godini, nakon čega ju je pratio težak život.

Ana je rano postala majka, a veoma mlada je prolazila kroz teške trenutke, koje je, na sreću, veoma brzo uspela da prebrodi, a svom sinu obezbedi bezbrižno detinjstvo i normalan život.

OVO JE SIN ANE BEKUTE KOG JE OSTAVILA U DOMU: Rodila ga sa 17 godina, a evo u kakvom su zapravo odnosu! (FOTO)

Ataimages

 

Pevačica je sina rodila u vanbračnoj vezi. Bila je odvojena od svoje bebe, a okolina ju je osuđivala. I njeni roditelji su se našli na stubu srama, selo ih je ogovaralo, što je nju posebno bolelo. Smatrala je da oni ni za šta nisu krivi. Ana Bekuta je sina Igora Polića nakon rođenja ostavila u domu za nezbrinutu decu, a i danas joj je teško da se priseća ovog traumatičnog iskustva.

Kako je Ana jednom prilikom istakla rođenje Igora ju je ubrzalo njenu odluku da se bavi muzikom. Danas njih dvoje imaju odličan odnos, a Igor mamu redovno podržava na koncertima i nastupima.

Anin sin je jednom prilikom rekao da razume zašto je njegova majka to učinila, te da to nije ostavilo bilo kakve posledice na njega.

- Otkako znam za sebe, znam da je ona bila prinuđena da jedan deo života bude bez deteta. To se nikada nije krilo od mene, niti je na mene ostavilo bilo kakve posledice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga. Nas dvoje i danas pričamo o tome. Verujte da sam na taj period uvek gledao najnormalnije. Taman posla da sam majci zamerio što je morala da me da u dom. Nikad joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi jer je takav bio zakon tada - izjavio je Igor jednom prilikom i dodao da nije u kontaktu sa svojim ocem.

- Imam sve informacije o svom ocu, ali se ne čujemo, niti se viđamo - zaključio je Polić.

OVO JE SIN ANE BEKUTE KOG JE OSTAVILA U DOMU: Rodila ga sa 17 godina, a evo u kakvom su zapravo odnosu! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Ana Bekuta je rođena u Banji kod Priboja kao Nada Polić. Muzičku karijeru je započela u Šapcu, a od devedesetih godina 20. veka živi i radi u Beogradu. Za razliku od mnogih kolega koji su karijeru gradili na skandalima, Ana Bekuta je odbila ponude da učestvuje u rijaliti šou programima i trudi se da publiku privuče svojim pesmama i vokalnim sposobnostima.

Najviše pažnje javnosti je privukla njena veza sa Milutinom Mrkonjićem, a nakon njegove smrti Ana živi bez sama.

Iako je Mrkonjić bio i dalje u braku sa suprugom Draganom, njegova i Anina veza odolevala je skandalima.

POSTAO UGOSTITELJ Mirko Šijan otvorio kafić, uložio bogatstvo u renoviranje, OTKRIVENI SVI DETALJI!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading