JEDINA NJEGOVA FOTKA: Pogledajte kako izgleda OTAC DETETA Milice Dabović, tvrdila da ju je tukao! (FOTO)
Printscreen

Bivša košarkašica Milica Dabović govorila je svojevremeno o nasilju koje je trpela od svog bivšeg partnera i oca deteta.

- Ta tema me najviše boli. Krivim sebe što sam izabrala najgoru moguću osobu da bude otac mog deteta. O njemu ću pisati u knjizi, šta je on nama uradio i kako nas je izmanipulisao. Ne mogu da verujem da jedan otac može da uradi to svom detetu. Želela sam da moje dete ima oca, dala sam mu i više od deset šansi, a on je svaku prokockao i nije ga interesovalo sopstveno dete. Bolje je da moj Stefan nema oca nego da ima ovakvog. Mom sinu nedostaje očinska figura, jedno vreme svakog muškarca zvao je: ‘Tata, tata’. Zbog toga mi se srce raspadalo u milion komada, ali ima mene i to je najbitnije - izjavila je ranije košarkašica.

Sin Milice Dabović oca ipak ima, iako ga nikada nije upoznao, a isto važi i za širu javnost. Jednom je, međutim, Milica otkrila njegov identitet.

- Stefanov otac se zove Ljubomir, iza sebe ima brak u kom je dobio jedno dete, ali ima i dijagnozu psihičkog bolesnika. Bolje je da takav otac ne pita za sina, Stefan i ja smo srećni zajedno i imamo prijatelje koji nam pomažu i koji nas paze i vole - poručila je Milica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Ranije se pisalo da je sina dobila sa čovekom po imenu Vuk Roten, pa je kasnije pojasnila da je to drugo ime iste osobe. Njegov pravi identitet vodi se pod imenom Lj.H. i poznato je da je sa Novog Beograda. Milicu je u više navrata opljačkao i iskoristio iako se predstavljao kao "milioner iz Beča".

- To je čovek koji je ukrao detetu kolica kada nas je ostavio ispred zgrade. Tada nas je poslednji put pokrao. Bolje da Stefan nema takvog oca. Desilo se mnogo loših stvari s njim. Saznala sam mnogo toga - ispričala je ranije Milica.

NEKADA JE ŽIVELA U BEDI, A ONDA SE DESIO OBRT: Udata je za jednog od najboljih frajera, nema šanse da pogodite koja je pevačica u pitanju! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Sveto

06.12.2022 10:12

Da nije zaslužila ne bi je ni malteetirao. Ne kaže se dzaba ne jede svinja go•vna što je gladna i ona nebi bila na sajtu za odrasle da nije kur•••ina

Ivana

06.12.2022 11:04

@Sveto - Ovaj doticni gospodin Sveto...pitam se da li ima cerku?Volela bih tebe da vidim kako bi reagovao da ti na vrata,u bilo koje doba dana ili noci pokuca modra ili slomnjena?Da li bi i njoj rekao zasluzila si?Ovakvih skrivenih psihopata poput tebe ima na svakom cosku...to sto je tvoj mozak zatucan ne daje ti za pravo da zaglupljujes druge...

Mario Sarafciger

06.12.2022 12:06

@Ivana - Gospodine Ivana , pa ta je imala seksualne odnose i sa svojim ocem---ili navodno otacju je silovao

Ssss

06.12.2022 12:19

@Ivana - Na kraju price se pokazalo ko je ko.O cemu ti pricas????Zar nepostoji drugi nacin da zaradi pare i jos se javno hvali???...

Kurtinaitis

06.12.2022 16:38

Kada je njoj mogao napraviti dete zasluzio je nacionalnu penziju.