SRPSKI PLEBOJ OTKRIO ŠOKANTNE STVARI O KSENIJI PAJČIN: Izneo njenu INTIMU, a evo šta je sve radila!
Foto: Printscreen Youtube

Nebojša Tubić Žabac svojevremeno je progovorio o vezi sa hrvatskom pevačicom Doris Dragović, ali i sa pokojnom Ksenijom Pajčin.

- Doris je došla kod mene i žalila se da ima nekih ljubavnih problema, pa smo seli da popijemo. Ja sam tad bio popio malo više, a ona mene pita jel može da mi sedne u krilo. Rekla mi je da joj je taj njen šutnuo u du*e i vukao za kosu. I tako, malo - pomalo smo se zbližili, bili smo zajedno godinu i po dana. Bila je simpa, opuštena. Za razliku od Ksenije Pajčin, ona je bila divlja, neukrotiva, lepa ko lutka, ali ne možeš sa njom nikako. Jedan dan super, drugi dan poludi skroz, kao divlji konj, misliš da si je ukrotio, a ona ode sa drugim. Bila je klinka kad smo bili zajedno, 32. godine sam imao tad, a ona 18 - kazao je on.

Foto: Printscreen Youtube

 

- To je bilo klinačko zabavljanje, bila je napaljena da se vozi motorima, automobilima, slabo je bilo s*ksa, više je bilo druženja.

Tubić je krajem devedesetih istovremeno bio u emotivnom odnosu sa dve članice grupe Models.

- Sandra Meljničenko je imala najviše damskim manira, ali je bila pomalo ekcentrična. Ona je imala patku u stanu, plašio sam se da se skinem da me patak ne ujede. Imala je top frajere uvek - Jarića, Ivića, samo mi se onaj šeširdžija Pera iz Tap 011 nije svideo. Za Sindi nisam hteo da budem zbog Vrbe. Ja sam bio istovremeno i sa Sandrom i sa Ivanom Berendikom, izlazili smo, družili. Bio sam neodlučan, ali one nisu znale da sam bio sa obe - zaključio je Žabac.

OPČINILA JE ŽESTOKE MOMKE IZ PODZEMLJA, BILA U CENTRU SKANDALA ZBOG ČOLE: Arkan je bio lud za njom, a onda se desio OBRT!

Komentari (0)

Loading