OPČINILA JE ŽESTOKE MOMKE IZ PODZEMLJA, BILA U CENTRU SKANDALA ZBOG ČOLE: Arkan je bio lud za njom, a onda se desio OBRT!
Foto: Youtube/Printscreen

Poznati plejboj i srcelomac mnogih ženskih srca devedesetih godina Nebojša Tubić Žabac svojevremeno je progovorio o vezi sa hrvatskom pevačicom Doris Dragović, ali i sa pokojnom Ksenijom Pajčin.

On je otkrio da je sa Doris seo da popije kada mu se požalila na ljubavne probleme, dok je Ksenija bila neukrotiva.

- Doris je došla kod mene i žalila se da ima nekih ljubavnih problema, pa smo seli da popijemo. Ja sam tad bio popio malo više, a ona mene pita jel može da mi sedne u krilo. Rekla mi je da joj je taj njen šutnuo u d**e i vukao za kosu. I tako, malo - pomalo smo se zbližili, bili smo zajedno godinu i po dana. Bila je simpa, opuštena. Za razliku od Ksenije Pajčin, ona je bila divlja, neukrotiva, lepa ko lutka, ali ne možeš sa njom nikako. Jedan dan super, drugi dan poludi skroz, kao divlji konj, misliš da si je ukrotio, a ona ode sa drugim. Bila je klinka kad smo bili zajedno, 32 godine sam imao tad, a ona 18 - kazao je on za Kurir.

OPČINILA JE ŽESTOKE MOMKE IZ PODZEMLJA, BILA U CENTRU SKANDALA ZBOG ČOLE: Arkan je bio lud za njom, a onda se desio OBRT!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Legendarni pevač Zdravko Čolić važio je sredinom osamdesetih godina, svakako i kasnije, za neumornog zavodnika a vezivali su ga za brojne dame javne scene ali jedno ime tada je posebno odskakalo pa su se mnogi pitali da li je ljubav Zdravka Čolića bila i njegova slavna hrvatska koleginica Doris Dragović. Takve tračeve podstakla je činjenica da se ova Splićanka pojavila u Čolinom spotu za pesmu "Ti možeš sve, al' jedno ne" što je već bilo dovoljno mnogima da posumnjaju da ta saradnja nije bila slučajna.

Kako se šuškalo, ona je bila velika ljubav Željka Ražnatovića Arkana pred izbijanje rata na prostoru bivše SFRJ.

O njihovoj ljubavi mnogi su znali, ali su mudro ćutali.

OPČINILA JE ŽESTOKE MOMKE IZ PODZEMLJA, BILA U CENTRU SKANDALA ZBOG ČOLE: Arkan je bio lud za njom, a onda se desio OBRT!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Romansa je započeta krajem osamdesetih godina, dok je komandant Srpske dobrovoljačke garde bio u braku sa Natalijom.

- Doris i Arkana sam upoznao i to na njegov zahtev. NJemu se baš sviđala. Ni ona nije bila imuna, baš se napalila na Arkana. Njoj su se sviđale njegove priče - svedočio je Nebojša Tubić Žabac i naglašavao da je Arkan često hvalio Splićankine veštine u krevetu.

Tubić je objasnio da ju je Arkan non-stop zvao, da je dolazila u Beograd i da su se viđali tajno.

- Mora je Željko da se sakriva jer je bio u braku sa Natalijom. A ona je Crnogorka - sećao se Žabac.

Žabac je tada naveo da je on prvo bio u vezi sa Doris, ali da je i Arkan potpuno "poludeo" za pevačicom.

"Kada je i Arkan konačno spavao s njom, rekao mi je da mu je to bio najbolji seks u životu! Bio je potpuno očaran tom ženom. Rekao mi je da to nije normalna ženska, već da da je vrh vrhova", rekao je on.

Prema navodima izvora bliže upućenih u emotivni odnos između njih dvoje, Arkan je navodno nagovarao Doris da se zbog njega preseli u Beograd, prenose domaći mediji.

ŠOK PREOKRET DUNJE ILIĆ! Dva puta pokušala samoubistvo, a sada donela VAŽNU ODLUKU: Njeno poslednje obraćanje napravilo POMETNJU!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading