ŠOK PREOKRET DUNJE ILIĆ! Dva puta pokušala samoubistvo, a sada donela VAŽNU ODLUKU: Njeno poslednje obraćanje napravilo POMETNJU!
Printscreen

Dunja Ilić, nekada popularna pevačica koja je bila poznata po mračnim numerama i kontroverznim spotovima, odavno se povukla sa javne scene, ali njen turbulentni život i dalje intrigira javnost.

Poznato je da je Dunja proživela dosta stresnih situacija u životu, kako na ljubavnom planu, tako i na porodičnom. Naime, Dunjin otac pre nekoliko godina izvršio je samoubistvo, a pre nego što je obavio taj čin, ostavio je oproštajno pismo, koje je Dunju mnogo povredilo.

Printscreen

 

Nakon toga Dunja donosi odluku da spakuje kofere i napusti Srbiju, a onda se pričalo i da je zbog novog partnera promenila veru. Međutim, kako je vreme prolazilo, Dunja se suočila sa još jednim tragičnim gubitkom, pa je izgubila voljenog verenika, koji je nastradao. 

Ilićeva je kasnije počela da se bavi tarot tumačenjem, čime se i danas vodi kroz život. 

Ono što je sada izazvalo veliku pažnju jeste Dunjin status na Instagramu, koji je izazvao veliku polemiku. 

Foto: Printscreen Instagram

 

- Ja nemam vremena da gledam kao dušmane ili mrzim čak ni one koji su mi zaboli gomilu nožena u leđa. Imam vremena samo da molim Boga da mi da snage da oprostim i krenem dalje psihofizički stabilna - napisala je Dunja na Instagramu.

 

Komentari (0)

Loading