BOLEST TIJANE DAPČEVIĆ SVE VIDLJIVIJA: Doktor je pitao samo jedno, otkriveno u kakvom je sada stanju! (FOTO)
alo Mašanori Jošida

Mnoge žene poistovetiće se sa problemom koji je pre tri godine imala pevačica Tijana Dapčević. Naime, ona se suočila sa ozbiljnim oblikom proširenja vena koji ju je doveo do brojnih komplikacija, a bolest Tijane Dapčević bila je do te mere problematična da ju je na kraju dovela i do operacije. O čitavom neprijatnom iskustvu ona je progovorila kako bi bila inspiracija drugim ženama sa sličnim tegobama.

- Imala sam krofne na nogama. To je ono kad popusti zid, a u jednom trenutku je popustio, i ja sam to okarakterisala da imam krofne na nogama. Međutim, to nije bio jedini problem. Noge su mi oticale, imala sam bolove, noću su me budili grčevi… Kada sam uradila dopler, doktor mi je rekao: „Ovo je trebalo da uradimo pre godinu dana, ja ne znam šta ti čekaš“ - objasnila je pevačica, a bolest Tijane Dapčević u tim trenucima donosila joj je sve veće probleme dok nije rešila da se operiše.

Foto: Printscreen Instagram

 

- U šali volim da kažem: „Mama, od tebe nisam nasledila kuću, njive, kule i gradove, već problem sa venama - našalila se pevačica, ali bolest Tijane Dapčević nije bila za šalu. Kako je objasnila, sama operacija nije bila komplikovana, a pomogla joj je da reši dugogodišnji problem. Operacija je rađena pod lokalnom anestezijom, pa je ona, s obzirom na to da je bila budna, pričala sa doktorom i pevala.

- Obe noge u lokalnoj anesteziji i ja, Bogu hvala, više problema nemam. To svakome ko je normalan prođe kao da te je pecnuo komarac, ali ja nisam normalna. (smeh) Elem, skinula sam sa leđa jedan ogroman problem, prvenstveno zdravstveni, a posle i estetski, i sad mogu da nosim i kratke suknje - zaključila je Tijana.

POZNATA MANEKENKA ŠUTNULA BOSANSKOG TENISERA: Javno ga ostavila, potpuno raskrinkala sve!

Komentari (0)

Loading