POZNATA MANEKENKA ŠUTNULA BOSANSKOG TENISERA: Javno ga ostavila, potpuno raskrinkala sve!
Printscreen Instagram

Nekadašnja učesnica rijalitija "Veliki brat" i manekenka Barbara Šegetin (33) priznala je je raskinula sa bosanskim teniserom Damirom Džumhurom (29), s kojim je nedavno dobila sina.

Naime, Šegetinova se oglasila na društvenoj mreži Instagram i konačno progovorila o svom odnosu sa poznatim teniserom, te tako javno priznala da njih dvoje više nisu zajedno.

Printscreen Instagram

 

- Da ne odgovaram više pojedinačno na pitanja novinara, ovim putem želim sve medije da obavestim da Damir i ja nismo zajedno već pet meseci. Nisam nikako htela da se oglašavam, ali nažalost moram, kako bih zaštitila svog sina i sebe od svakavih priča. Nadam se da više neću morati da se oglašavam u vezi ove teme - napisala je Barbara u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Printscreen Instagram

 

Podsetimo, Barbara i Damir započeli su vezu pre dve godine, a pre godinu dana dobili su sina. Pre rođenja deteta uređivali su stan u Beogradu. Usledila je i prosidba, ali par očigledno nije više mogao da nađe zajednički jezik, te je raskid očigledno bio neizbežan.

"S*KSUALNO ME JE UCENJIVAO NAŠ POLITIČAR" Jovana Jeremić NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI, priznala ŠOKANTNE STVARI!

Komentari (0)

Loading