IVANA PAVKOVIĆ RAZNEŽILA JAVNOST PORODIČNOM FOTOGRAFIJOM: Blizanci spavaju u njenom naručju, sin i Petar nasmejani poziraju! (FOTO)
ATA Images

Pre samo dva meseca Ivana Pavković na svet je donela blizance Vojina i Vuka, te od tada njena porodica broji četiri muškarca u domu, a pevačica je sada oduševila javnost objavivši njihovu porodičnu fotografiju.

Nasmejana, petočlana porodica je pozirala zajedno ispred objektiva, a pozitivni komentari nisu prestali da se nižu, a momenat su dodatno raznežile bebe koje spavaju u Ivaninom naručju.

- I sada se jasno sećam momenta kada sam saznala da umesto jednog života, ja u sebi nosim dva. Doktorove reči: "Imaćete blizance", su u meni izazvale šok i zbunjenost. Moram da priznam da sam bila pomalo uplašena. Svakako, taj strah je kratko trajao. Sada nas ima petoro i mogu reći da sam zaista blagoslovena majka i supruga. Dana kada sam ugledala ta dva mala života, više se nisam plašila. Sada imam tri života o kojima treba brinuti i ponosna sam. Imati njih oko sebe je moje bogatstvo i hvala dragom Bogu na svoj sreći koju mi je dao.

Podsećanje radi, Ivana Pavković i Petar Mitić upoznali su se kroz posao, zbližilo ih je takmičenje “Zvezde Granda”, a otkako su 2016. stupili u brak, a godinu dana kasnije postali i roditelji, započeli su skladan život u koji tek povremeno dozvole medijima da “zavire”.

ENA POPOV SE HITNO OGLASILA U VEZI RAKA: Morala je da reaguje, ne sme više da čeka!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Srca

06.12.2022 00:26

Jooojjjj kako su medeniiii , duše male medene! Svi trojica su slatki , ali bebe su meeeeddddd , kao pufnice onako umotani, srca mala , da su vam živi ,zdravi i srecni sto godina ! Divni ste svi petoro !!!!♥️♥️♥️