"MOJ SIN ZBOG NJE PATI" Viki Miljković NEĆE VIŠE DA ĆUTI O TAŠKETOVOJ ĆERKI IZ PRVOG BRAKA: Rešila je da sve iznese na videlo!
Nedeljko Kiš/Alo!

Već petnaest godina traje brak pevačice Viki Miljković sa Draganom Taškovićem Tašketom i u njemu su dobili jedno dete, ali dok su svu ljubav posvetili jedincu Andreju, pevačica priznaje da bi volela da je sin Viki Miljković dobio brata. Činjenica da iz prvog braka Taške ima ćerku Jelenu donekle ublažava stvari, ali, s druge strane, s njom se Andrej jedva viđa zbog udaljenosti. To što je sin Viki Miljković njoj jedinac teško je palo i njemu i samoj pevačici.

- Kada je bio beba, govorio mi je da idemo u fabriku beba, da izaberemo jednu i donesemo je kući. Ako me pitate da li se kajem što nisam možda rodila još jedno, kajem se, ali sada je kasno. Ovo je apel za druge da rađaju što više dece – rekla je pevačica, a dok je poznato da sin Viki Miljković trenira tenis ona priznaje da nema previše živaca da gleda njegove mečeve.

Printscreen

 

- Stižem da pratim, Taške možda malo više jer se više i razume u to. Kada je turnir, a ne pevam, onda rado odem, ali nemam toliko živaca, uvek se preznojavam, tresu mi se ruke, muka mi je i napeta sam. Šetam dok igra meč, pa se vratim, ali sve su to slatke muke – rekla je pevačica kroz smeh i dodala da sin Viki Miljković pred sobom ima lepu budućnost.

- Put je pred njim, bolje je da se bavi sportom nego da bude na ulici ili na igricama, da ima previše slobodnog vremena. Mora da bude u skladu sa vremenom u kom živi, ne može da bude izolovan, ali što im manje ostavljate praznog prostora, to je zdravije - objasnila je Viki koja sa Tašketovom ćerkom Jelenom neguje dobar odnos, iako je i ona i sin retko viđaju jer već dugo živi u Nemačkoj gde se bavi ugostiteljstvom.

Printscreen

 

- Andrej je uvek patio što nema brata. Ima sestru, ali je ona 16 godina starija od njega, i živi u Nemačkoj, viđaju se nekoliko puta godišnje – istakla je Viki.

BRANISLAV LEČIĆ ZGROZIO JAVNOST POSLEDNJIM IZDANJEM: Bela kosa, brada, oronulo lice - svi u neverici, ŠTA MU SE DESILO? (FOTO)

Komentari (0)

Loading