PREBRODIO RAZVOD! Svetozar Cvetković UHVAĆEN kako ljubi 15 godina MLAĐU KOLEGINICU, prizor šokirao javnost! (FOTO)
Tanjug/ FILIP KRAINCANIC/ bk

Nova devojka Svetozara Cvetkovića glavna je tema gradskih kuloara već neko vreme.

Od momenta kada je glumac potvrdio da je ponovo solo igrač mediji i javnost započeli su debate na temu kakva li mu žena sad priliči i hoće li nakon Jelene Đokić biti u stanju ponovo da zavoli. Svetozar na spekulacije, izmišljene naslove i pretpostavke nije obraćao mnogo pažnje, a po svemu sudeći ni na udvaranje dama, što se navodno poslednijh dana promenilo.

Alo

 

Mediji pišu da je nova devojka Svetozara Cvetkovića zakoračila u život glumca, a tom dešavanju, po mišljenju mnogih, svedoči fotografija nastala tokom jedne glumačke turneje. Na njoj bivši muž Jelene Đokić grli brinetu svima poznatu. Reč je o njegovoj koleginici Isidori Minić od koje je on stariji čak 15 godina, što mu nije strano jer je i od druge supruge bio znatno zreliji. 

Foto: Printscreen Instagram

 

Slika na kojoj se dramski umetnik umiljava Isidori, dok se ona zadovoljno smeška proširila se po portalima, što je kod mnogih izazvalo sumnje da se među kolegama zaista nešto dešava, a da li su spekulacije osnovane pokazaće vreme.

BILA JE NAJLEPŠA TAKMIČARKA ZVEZDE GRANDA, UČESTVOVALA U RIJALITIJU I OPČINILA SPORTISTU: Nećete verovati kako danas izgleda Jelena Jovanović! (FOTO)

Komentari (0)

Loading