"NEĆEMO DA SE BAVIMO SPLETKAMA I LAŽIMA" Milica i Žarko konsčno progovorili, EVO ZAŠTO SU NAPUSTILI "IGRU SUDBINE"
Foto: Rajko Ristić

Milica Milša i Žarko Jokanović definitivno više neće učestvovati u seriji "Igra sudbine". Glumica i njen suprug odlučili su da progovore i iznesu svoju stranu priče.

- Petsto dvadeset i sedam napisanih epizoda na više od 18.500 strana je moj rezultat. Petsto dvadeset i sedam snimljenih epizoda je Miličin rezultat u ulozi sjajne, omiljene i nezamenljive Ade Kanački. U pitanju je najdugovečnija i najgledanija serija. Tome je došao kraj i na to je stavljena tačka. Nikada se nismo valjali po medijskom ili bilo kakvom drugom blatu, pa nećemo ni sad. Ne želimo da se bavimo lažima, podmetanjima i spletakama. Imamo svoje principe i njima se rukovodimo. Idemo dalje, srećni zbog uspeha koji smo napravili, kao i zbog onoga što ćemo ubuduće raditi - rekli su u ekskluzivnoj izjavi za TV Novele.

Inače, kako prenose domaći mediji, Žarko je već dogovorio novi posao. Navodno, oni će se "preseliti" na Pink, gde će takođe raditi na jednoj seriji.

Dramaturg i njegova supruga ovih dana uživaju na njihovoj omiljenoj destinaciji, daleko od beogradske zime. Iz luksuznog rizorta u Hurgadi šalju razglednice, zagrljeni i zaljubljeni, a o novim poslovnim aktivnostima razmišljaće kada se vrate kući.

ODUŠEVILA Seka ostavila skupocneni automobil, pa vozom otišla na nastup (VIDEO)

 

Komentari (0)

Loading