"MUŠKARCI SA LOVOM SU RUŽNI" Lepa Lukić iznela stav o ljubavnim odnosima, pa šokirala: NISAM U GODINAMA DA IMAM ŠVALERA
Printscreen

Pevačica Lepa Lukić otvoreno je pričala o muško-ženskim odnosima i iznela svoj sud o devojkama koje ulaze u romansu sa muškarcima samo zbog novca.

- Ti muškarci koji imaju lovu obično su ružni. Neka mu je nos do Čačka, ona ga hoće zato što ima lovu - rekla je Lepa.

Osim toga, ona je otkrila i svoj emotivni status, ali i kako reaguje na komplimente udvarača. 

Printscreen

 

- Nemam nikog, hvala Bogu, šta je bilo, bilo je. Ne mogu ja u hiljadu godina da imam partnere. Ja volim da se doteram, da mi daju komplimente, ali gledam preko njih, nisam u godinama da sad imam švalera - istakla je pevačica u emisiji "Magazin in".

Podsetimo, pevačica je nedavno otkrila šta poseduje od imovine i da li ima na umu da investira svoj novac u neki biznis.

- Imam jedan četvrosoban stan od 100 i nešto kvadrata, sa terasom oko 150. Šta će mi više od toga? Imam ženu koja dolazi svaki mesec da mi održava grube radove u stanu, za ostalo sam ja zaslužna, jer želim da budem pokretna i da radim u svom stanu. Neću da se ne krećem. Imam sve što mi srce poželi. Da budem pametna i da ulažem u nešto. Kada zažmurim, gde će to sve? Imam unuke od bratanca, živim za njih. Koliko dajem sebi, toliko dajem i njima. Stižem da užu porodicu izdržavam. Bratancu sam finansirala restoran koji je držao sa svojom decom. Svi su se zaposlili, imaju dobre poslove.

EVO KAKO SU SE VOLELI IGOR I DRAGANA O njihovoj ljubavi je brujala javnost, a sada je isplivala fotografija koja sve objašnjava (FOTO)

 

Komentari (1)

Loading
Mijat

05.12.2022 13:02

Cukun babo zar te nije stid tvog lutanja valjda ti je dosta svega