EVO KAKO SU SE VOLELI IGOR I DRAGANA  O njihovoj ljubavi je brujala javnost, a sada je isplivala fotografija koja sve objašnjava (FOTO)
Alo/ilustracija

Ljubav Dragane Katić i Igora Starovića dogodila se pre dvadeset i kusur godina, a o njihovoj romansi svedoči i jedna novinarska minijatura objavljena 1994. godine u časopisu "Sabor". Fotografiju na kojoj Igor zaljubljeno gleda svoju izabranicu, pratio je kratak tekst o tada zaljubljenom paru.

- Sve popularnija grupa "Divlji kesten" osvojila je srca publike prvo pevajući o Zoranu, a onda nežne ljubavne pesme o Kristini, Nataši... Mnogi tipuju da će uskoro Igor Starović, pevač i kompozitor benda, zapevati o jednoj Dragani. Zna se i zašto - jer se tako zove njegova devojka. Reč je o TV-voditeljki Dragani Katić, od koje se Igor u poslednje vreme ne razdvaja. Što bi rekli stariji - oni se zanimaju! - pisalo je u pomenutom časopisu. 

EVO KAKO SU SE VOLELI IGOR I DRAGANA  O njihovoj ljubavi je brujala javnost, a sada je isplivala fotografija koja sve objašnjava (FOTO)

Pritnscreen

 

Starović je svojevremeno govorio o njihovoj romansi koja mu je ostala u najlepšem sećanju.

- To je bilo zaista davno, jedva se i sećam, ali Dragana je jedna divna osoba, sjajna dama, veliki drugar. Ta priča koja se dešavala sa nama bila je pre više od dvadeset godina, ali to se ne zaboravlja - prisetio se pevač u svom poslednjem intervjuu za "Grand magazin" ističući da je to vreme bilo veoma teško, da su oboje bili prezauzeti svojim poslovima, te nisu u potpunosti uspevali da se posvete jedno drugom.Voditeljka nakon saznanja da je Igor iznenada preminuo nije krila tugu, oprostila se od svoje velike ljubavi putem "Instagrama", a ljubav Dragane Katić i Igora Starovića ostala je lepa uspomena koja decenijama ne bledi. 

- Stvarno sam se potresla i jako mi je teško. Igor i ja smo imali vezu pre više od nekih 25 godina i zaista smo ostali dobri prijatelji i u lepim odnosima. Igor je bio umetnik, malo ljudi zna da je bio diplomirani areheolog i da je to bila njegova druga ljubav, pored muzike i stvaralaštva kojim se bavio. Baš mi je teško i baš mi je žao - izjavila je ona za medije.

"ZAPALIO MI JE AUTOMOBIL" Suzana Mančić progovorila o stravičnom nasilju koje je doživela: REKAO MI JE DA MI JE GLAVA U TORBI

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading